Banner Image
16.11. MM-karsinta: Suomi – Ranska | Huuhkajien karsintaurakka huipentuu trilleriin

2021-11-16 21:45:00

Alle 2.5 maalia

Panos
1.5/5

Karsintalohko vuoden 2022 MM-kisoihin huipentuu Suomen osalta kotiotteluun Ranskaa vastaan tiistaina. Ottelu alkaa klo 21.45.

Suomen upea esitys vieraskentällä

Suomi pelasi yhden jalkapallohistoriansa viihdyttävimmän ja hienoimman vierasottelunsa, kun joukkue kaatoi jännittävässä ottelussa Bosnia ja Hertsegovinan 3-1. Ottelu sisälsi kaikkea, kuten mm. Teemu Pukin läpiajon, epäonnistuneen rangaistuspotkun, Jukka Raitalan punaisen kortin ja Suomen kaksi upeaa maalia alivoimaisena. Suomi oli ennen punaista korttia todella hyvin pelissä mukana ja läpi ottelun hyökkäyspeli oli monipuolista ja aiheutti ongelmia isäntien puolustukselle. Voiton myötä Suomi nousi takaisin lohkon toiselle sijalle ja kiinni jatkokarsintapaikkaan. Voitto oli tärkeä muutenkin, sillä maaliero on nyt kahden osuman verran plussalla ja ero Ukrainaan kaksi pistettä. Suomen saldo on ennen viimeistä ottelua 3-2-2.

Suomi lähtenee Ranskaa vastaan tiukalla puolustusasenteella ja pyrkii pitämään vierasjoukkueen maaleitta. Ranska varmisti lohkovoittonsa ja suoran MM-kisapaikan kaatamalla Kazakstanin peräti 8-0, ja vierasjoukkue saattaa lepuuttaa ainakin osaa tähtipelaajistaan heille merkityksettömässä ottelussa. Jukka Raitala on punaisen kortin vuoksi sivussa, mutta muuten Suomi pääsee haluamallaan miehistöllä Ranskan kimppuun. Joel Pohjanpalo oli penkillä koko ottelun lauantaina, ja vastuuta voisi olla jälleen tulossa. Suomen puolustus toimii pääasiallisesti hyvin, joukkue on pystynyt pitämään viime vuosina koviakin joukkueita vähämaalisina, kuten mm. Venäjää ja Belgiaa vastaan EM-kisoissa. Suomen taktiikkana on varmastikin tiivis, uhrautuva puolustus ja vastaiskut.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Ranska varmistanut MM-paikan

Ranska varmisti lohkovoiton ja MM-kisapaikan lauantaina. Joukkue piti lohkon kärkipaikkaa hallussaan alusta saakka, karsintojen saldo on 4-3-0 ja maaliero on komea 16-3. Joukkue on pullollaan maailmanluokan tähtiä, ja hallitseva maailmanmestari on etenkin hyökkäyssuuntaan todella laadukas. Ranska pitää mielellään palloa ja hallitsee näin pelin virtausta. EM-kisoissa Ranskan puolustus näytti ajoittain epävarmalta, ja tämä lienee muuten vahvan ryhmän ainoa heikkous, joukkueen puolustusta on mahdollista repiä auki nopeilla vastaiskuilla ja laadukkailla keskityksillä.

Paul Pogba on sivussa loukkaantumisen vuoksi, ja Ranskan kokoonpanouutisia kannattaa seurata ottelun alla. Kierrätystä varmasti tulee ja osa tähtipelaajista ainakin aloittaa penkiltä, mutta Ranskan tapauksessa kokoonpano ei tästä hirveästi heikkene, ja vähemmän peliaikaa saaneet pelaajat ovat varmasti innokkaita näyttämään taitonsa kentälle päästyään. Ranska on välillä jäänyt selkeästä pallonhallinnasta huolimatta tasapeleihin mm. Bosnia ja Hertsegovinaa ja Ukrainaa vastaan tai voittanut niukasti yhden maalin marginaalilla. Vaikke perustekeminen on erittäin laadukasta, siellä täällä pieniä kauneusvirheitä tapahtuu myös.

Suomi pyrkii puolustamaan vierasjoukkueen nollille

Ranska voitti karsintojen kotiottelunsa Suomea vastaan 2-0-lukemin. Tätä ennen Suomi nappasi vuosi sitten vieraskentällä samoin lukemin voiton harjoitusottelussa. Voitot ovat Ranskalle 3-1 kautta aikain, mutta kolmesti ollaan jääty myös alle 2.5 maalin. Vähämaalisuus on myös oiva pelivalinta tähän otteluun, sillä Suomi haluaa pitää ottelun vähämaalisena ja Ranskan motivaatio ja miehitys on myös hienoinen kysymysmerkki. Suomen etuna on myös yli 30 000-päinen kotiyleisö, joka varmasti antaa lisävoimia kovan puolustusurakan keskellä.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!