Banner Image
9.10. MM-karsinta: Suomi – Ukraina | Huipputärkeä ottelu kummallekin joukkueelle

2021-10-09 19:00:00

Vierasvoitto ei vetoa

Panos
2/5

Jalkapallon MM-karsinnat jatkuvat Suomen osalta huipputärkeällä ottelulla, kun lauantaina joukkue kohtaa Ukrainan klo 19.00 alkavassa ottelussa.

Suomi luottaa omiin aseisiinsa

Suomi on MM-karsintalohkossa D hyvissä asemissa ennen Ukrainan kohtaamista. Suomi on kolmannella sijalla Ukrainan kanssa tasapistein, ottelun vähemmän pelanneena. Saldo Huuhkajilla on 1-2-1 ja lohkossa on muutenkin pelattu niin paljon pelejä ristiin, että useammalla joukkueella on mahdollisuus napata jatkokarsintapaikka Ranskan takana. Edellisissä karsintaottelussaan Suomi hävisi Ranskalle vieraissa 0-2 ja voitti kotonaan Kazakstanin 1-0.

Suomen osalta peli nojautuu edelleen tuttuihin teeseihin, joukkue puolustaa kurinalaisesti ja luottaa vastahyökkäyksiin. Kuluvissa karsinnoissa tehot ovat olleet tuttujen miesten harteilla, kun Teemu Pukki on osunut kolmesti ja Joel Pohjanpalo kerran. Tim Sparv ei ole maajokkueen mukana, mutta Huuhkajat saa kasaan vahvan joukkueen. Tarvittaessa Suomi pystyy myös pitämään palloa ja hakemaan aktiivisesti maalia, mutta joukkue ei koskaan hyökkää puolustusta uhraamalla.

WINNERS.BET100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Ukrainalla erikoinen putki karsinnoissa

Ukrainan taival MM-karsinnoissa on ollut vaihteleva. Joukkueen saldo viiden ottelun jälkeen on 0-5-0. Ilon aiheita ovat olleet mm. tasapeli Ranskaa vastaan, mutta pistemenetyksiä on tullut jo kahdesti lohkon heikoimmaksi ennakoitua Kazakstania vastaan. Ukrainan puolustus ei pysty pitämään peliään kasassa 90-minuuttista, vaan virheitä sattuu ottelusta toiseen, joka johtaa takaiskumaaleihin ja sitä kautta voittoja joukkueelle ei kerry niin paljon kuin odottaisi.

Suomen lisäksi Ukraina kohtaa vielä Bosnia ja Hertzegovinan kahdesti karsinnoissa, ja ilman voittoja MM-kisapaikka jää haaveeksi. Ukrainan on tietynlaisessa murrostilassa, eikä joukkue ole pystynyt pelaamaan parhaalla mahdollisella tavalla yhteen. Manchester Cityssä pelaava Zinchenko on kärsinyt pienistä loukkaantumisista eikä ollut Cityn kokoonpanossa viime viikonlopun ottelussa. Zinchenkon poissaolo olisi iso menetys Ukrainalle, mutta vierasjoukkueen kokonpanoa kannattaa seurata.

Maaleilla ei mässäillä

Suomen ja Ukrainan välinen karsintamatsi päättyi viime keväänä 1-1-tasapeliin. Suomi saa nyt Olympiastadionille ison tuen, kun lippuja on myyty reilusti päälle 25 000. Kotietu ja terveenä pysyneet kärkihyökkääjät antavat Suomelle mahdollisuuden voittoon, mutta edelleenkään Suomi ei maalijuhlia järjestä. Suomen ottelut päättyvät järjestään alle 2.5 maalin lopputuloksiin, mutta tällä kertaa pelataan vierasvoiton ohi tässä kohteessa.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!