Banner Image
4.9 MM-karsinta: Ukraina – Ranska | Ukrainan puolustus ei kestä

2021-09-04 21:45:00

Ranska & ottelussa yli 1.5 maalia

Panos
2.5/5

MM-karsinnoissa Ukraina ja Ranska kohtaavat lauantaina klo 21.45 ottelussa, jolla on merkitystä myös Suomen kisahaaveisiin.

Ukrainan peli heittelee

Ukrainan MM-karsinnat ovat alkaneet yskähdellen. EM-kisoissa aina neljännesvälieriin saakka edennyt joukkue on pelannut kuluvissa karsinnoissa jo neljä ottelua, joista kaikissa se on pelannut tasapelin. Tasapelipiste on tullut siis jo Ranskaa, Suomea ja kahdesti Kazakstania vastaan. Ukraina on parhaillaan lohkossa toisella sijalla neljällä pisteellään, mutta joukkue on pelannut kaksi ottelua enemmän kuin takana vaaniva Suomi, ja joukkue kohtaa vielä Ranskan ja Suomen toistamiseen sekä Bosnia&Hertsegovinan kahdesti.

Ukrainalla on samoja ongelmia kuin EM-kisoissa nähtiin, joukkueen puolustus ei kestä kasassa täyttä 90-minuuttista. Puolustuspäässä nähdään virheitä ja jopa kammottavia sellaisia, jotka syövät voittomahdollisuuksia. Manchester Cityssä pelaava Oleksander Zinchenko pelaa maajoukkueessa keskikentällä eikä puolustuksessa, ja Ukrainan haavoittuvaisuus on nimenomaan oman maalin suojelemisessa. Kazakstania vastaan Ukraina johti kahdesti, mutta taipui tasapeliin ottelun lisäajalla.

WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Ranska ei menetä enää pisteitä

Ranska jäi myös tasapeliin aikaisemmin viikolla Bosnia&Hertsegovinaa vastaan lukemin 1-1. Tasapeliä edesautti Jules Kounden punainen kortti toisen puoliajan alussa. Ranska puolusti alivoimalla hyvin ja sai tasapelipisteen, jonka myötä maa johtaa karsintalohkoaan neljän pisteen erolla Ukrainaan ja kaksi ottelua vähemmän pelanneeseen Suomeen ero on kuusi pistettä. Ranska on hyökkäyssuuntana laatua pullollaan Paul Pogban, Kylian Mbappen, Griezmannin ja Karim Benzeman johdolla. Mbappen pelikunto estänee pelaajaa pelaamasta Ukrainaa ja Suomea vastaan.

Kesällä EM-kisoissa nähtiin myös Ranskan puolustuksen välillä tekevän virheitä jotka kostautuivat maalien merkeissä. Ranskan peli ei kärsi suuresti vieraskentällä pelaamisesta, joukkue on ollut häviämättä 9 viimeisintä vierasottelua. Ranska on suurin suosikki viemään D-lohkon nimiinsä ja etenemään suoraan MM-kisoihin, mutta joukkueen tulisi saada kenttätasapaino kohdilleen. Ukrainan ja Suomen tasoisilla joukkueella on sauma horjuttaa Ranskan puolustusta, kuten mm. Unkari teki kesällä EM-kisoissa.

Ranska voittaa

Ukraina tilanne alkaa olla tukala, sillä se on pelannut enemmän otteluita kuin takana vaanivat Suomi ja Bosnia&Hertsegovina. Ranskaa vastaan pitäisi saada raavittua pisteitä, mutta tehtävä tuntuu etukäteen ajateltuna aika mahdottomalta. Ranska haluaa myös palata voittokantaan ja pystynee Ukrainan epävarmaa puolustusta vastaan iskemään maalin jos toisenkin. Ukraina joutuu myös avaamaan peliään jos se haluaa taistella voitosta ja säilyttää lohkon kakkospaikan itsellään. Edellinen keskinäinen ottelu päättyi lukemin 1-1, mutta aikaisemmin niskan päällä ollut Ranska ottaa tällä kertaa omansa.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!