Banner Image
7.10. UEFA Nations League: Belgia – Ranska | Vierasjoukkueen pelissä puutteita

2021-10-07 21:45:00

Belgia etenee jatkoon

Panos
2/5

Torstaina haetaan toista finalistia Nations Leaguen finaaliin, kun Belgia kohtaa Ranskan klo 21.45 alkaen.

Belgia suuren voiton perässä

Belgian EM-kisat päättyivät lopulta pettymykseen, kun joukkueen matka päättyi puolivälierissä tulevaa mestaria Italiaa vastaan. Niin kutsuttu kultainen sukupolvi on edelleen ilman suurta voittoa, mutta Nations League tarjoaa joukkueelle mahdollisuuden voittaa jotain. Belgia on FIFA-rankingin ykkösmaa ja pelannut lähes vuosikymmenen jalkapallomaailman valioiden joukossa.

MM-karsinnat Belgia on aloittanut hyvin, joukkue johtaa E-lohkoa saldolla 5-1-0 ja maaliero on komea 21-4. Belgialla on toinen jalka jo MM-kisakoneessa, joten joukkue pystyy myös panostamaan tähän Nations Leaguen otteluun täysillä. Belgia oli EM-kisoissa hyökkäyspäähän vahva etenkin alkulohkossa. Romelu Lukaku on iskenyt Nations Leaguessa viisi maalia yhtä moneen otteluun ja kärkipelaaja onkin esiintynyt maajoukkueessa aina edukseen.

WINNERS.BET100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Ranska ei ole pystynyt parhaimpaansa

Ranskan EM-kisat päättyivät myös pettymykseen, kun Sveitsi tiputti joukkueen jo neljännesvälierävaiheessa. Ranska ei päässyt missään vaiheessa parhaimpaansa, ja tietyt ongelmat ovat olleet läsnä myös MM-karsinnoissa. Joukkueen saldo on 3-3-0 ja D-lohkossa joukkueella on selkeä kärkipaikka. Ranska on parhaimmillaan lähes pysäyttämätön, mutta joukkue jää välillä myös omituisiin tasapeleihin selkeästi heikompiaan vastaan.

Ranska ei ole ollut yhtä yhtenäinen porukka kuin MM-kultaan päättyneessä turnauksessa kesällä 2018. Karim Benzeman paluu joukkueeseen aiheutti kränää, ja myös Kylian Mbappen käytös on saanut pelaajia varpailleen. Joukkueen sisäinen kireys on näkynyt myös otteissa kentällä, ja Ranska saa pistää parastaan peliin jotta Belgia kaatuu torstaina. Kuudesta viime ottelustaan Ranska on vain kerran saanut pidettyä maalinsa puhtaana, eikä peli ole vieläkään aivan uomissaan.

Belgia ansaitsee paikan finaalissa

Belgia lähtee otteluun niukasti altavastaajana, mutta joukkueen vireystila on Ranskaa parempi ja peli paremmin tasapainossa. Belgia lähtee otteluun kolmen ottelun voittoputkessa, kun taas Ranska on voittanut kuudesta viime ottelustaan ainoastaan yhden. Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ovat olleet tasaisia, tiukkoja vääntöjä, mutta Belgia ansaitsee niukan suosikin aseman viime kuukausien tasaisemmalla tekemisellään.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!