Banner Image
25.11. NBA: Boston Celtics – Brooklyn Nets | Kumman joukkueen voittoputki päättyy?

2021-11-25 02:30:00

Brooklyn Nets voittaa

Panos
2/5

NBA jatkuu jälleen tulevana yönä, kun Brooklyn Nets saapuu kiitospäivän iltana Boston Celticsin vieraaksi TD Gardeniin. Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 02:30.

Haluatko katsoa NBA-matseja suorana?

Nets pelannut tuloksellisesti erinomaisesti

Nets on pelannut viime viikkojen aikana tuloksellisesti loistavasti. Joukkueen kausi käynnistyi haastavalla otteluohjelmalla, mutta 12 viime ottelustaan brooklynlaiset ovat voittaneet peräti 10. Huippuvireen lisäksi Nets pääsee tulevan yön otteluun hyvin levänneenä, sillä Celtics-ottelu on Netsille toinen ottelu viiteen päivään.

Poissaolijoita Netsillä toki riittää, sillä sivussa ovat muun muassa Joe Harris, Nicolas Claxton sekä Bruce Brown. Kaikki kolme pelaaja ovat Netsille tärkeitä roolipelaajia, mutta kolmikon poissaollessa muut Nets-pelaajat ovat nousseet hienolla tavalla esiin.

Veteraanipelaajat Patty Mills ja LaMarcus Aldridge ovat olleet viime aikoina ilmiliekeissä. Australialainen Mills on tehnyt viiteen viime otteluun keskiarvolta 19.4 pistettä ja hän on heittänyt kaaren takaa palloa pussiin 56.5 prosenttisesti (26/46). Millsin tapaan aiemmin urallaan Spursia edustanut Aldridge pelasi viime viikolla kaksi ottelua, joissa hän teki yli 20 pistettä, ja kaksikon tehokkuus on ottanut paineita hieman pois James Hardenin ja Kevin Durantin harteilta.

Erityisen hyvää Netsin pelaamisessa on ollut kolmostehokkuus, sillä joukkue on heittänyt kolmoset sisään koko NBA:n toiseksi parhaalla prosentilla. Tulevan yön ottelua silmällä pitäen onkin mielenkiintoista, että Celtics on ollut yksi koko liigan huonoimmista puolustusjoukkueista kaarella, joten Netsin voi olettaa jatkavan kolmostulitusta myös bostonilaisia vastaan.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Celtics parantanut otteitaan

Celticsin kausi käynnistyi vaikeasti, kun se hävisi kuudesta ensimmäisestä ottelustaan neljä. Viime viikkojen aikana bostonilaisten kurssi on kuitenkin kääntynyt nousuun, sillä 1. marraskuuta koetun Bulls-tappion jälkeen pelatuista 11 ottelusta Celtics on voittanut kahdeksan.

Yllättävää kyllä, Celtics onnistui kääntämään kurssinsa ilman tähtipelaaja Jaylen Brownia, joka palasi parketille vasta viime otteluun kahdeksan ottelun tauon jälkeen. Brown on kuitenkin Josh Richardsonin tapaan listattu Questionable-statuksella tulevan yön otteluun, eli herrasmiesten pelaaminen Netsiä vastaan on kirjoitushetkellä hyvin epävarmaa.

Brownin poissaollessa bostonilaisten toinen supertähti, Jayson Tatum, otti joukkueen reppuselkään tekemällä 30+ pistettä neljässä ottelussa putkeen. Vähintään samanlaista tekemistä vaaditaan myös tulevana yönä, mikäli Celtics mielii liigan tulivoimaisimman joukkueen kaataa. Tatumin lisäksi tasonnostoa alkukauteen nähden on nähty myös saksalaispelinrakentaja Dennis Schroderilta, joka on tehnyt keskiarvolta 22.6 pistettä yhdeksään viime otteluun.

Joukkueena Boston on tehnyt keskiarvolta 108.3 pistettä ottelua kohden, ja viime ottelussaan Houston Rocketsia vastaan se teki 108 pistettä (FG% 42.9, 3P% 34.3). Tatum johdatti joukkoja 30 pisteellä, kuudella levypallolla ja kolmella syötöllä. Toiseksi tehokkaimpana pelaajana hääri Brown 19 pisteellä ja kolmella levypallolla, mutta Schroder ei jäänyt 18 pisteellään kuin pisteen päähän paluun parketeille tehneestä Brownista.

Nets jatkaa voittokulkuaan

Celtics on voittanut kolme kotiottelua putkeen, mutta pelit olivat varsin heikkoja joukkueita vastaan, sillä Rocketsin lisäksi bostonilaiset kaatoivat OKC:n ja Lakersin. Toissa kauden mestarijoukkue Lakers ei paperilla toki ole heikko, mutta pelillisesti joukkueen tekeminen on ollut hyvin sekavaa.

Netsillä on riveissään kaksi sarjan kenties parasta pelaajaa Hardenin ja Durantin muodossa, ja mikäli edellämainittu kaksikko saa jälleen tulitukea Millsilta ja Aldridgelta, on vaikea nähdä, miten Celtics kykenisi Steve Nashin suojatit pysäyttämään.

Nets on pelannut molemissa kenttäpäädyissä hyvin ja se on heittänyt vieraissa pallot sisään peräti 47 prosenttisesti. Nets on pitänyt kahdeksassa viime ottelussaan neljä kertaa vastustajajoukkueen alle 100 pisteessä ja kolme viime vastustajaa alle 41%:n FG%:ssa. Joukkue on ollut myös hyvin aggressiivinen hyökkäyslevypalloilla, ja vaikka Celtics onkin viime otteluissaan puolustanut mallikkaasti, tulee heillä olemaan melkoinen työ pysäyttää Netsin dynaaminen hyökkäys.

Luotetaan vierailijoiden jatkavan hienoa virettään ja valitaan kupongille maistuvalla kertoimella Netsin voitto ottelusta.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!