Banner Image
23.5. NBA: Brooklyn Nets – Boston Celtics | Netsin tähtisikermä selvään voittoon?

2021-05-23 03:00:00

Brooklyn Nets -7.0

Panos
2/5

Tatum ilmiömäinen Washingtonia vastaan

Jayson Tatumin täytyy olla tulevassa ottelusarjassa ilmiliekeissä, mikäli hän mielii johdattaa Celticsin jatkoon ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta. Play-In -ottelussa tiistaina Tatum näytti potentiaalinsa, kun hän nakutti peräti 50 pistettä Washington Wizardsia vastaan. Netsiä vastaan lähes vastaavanlaiseen tekemiseen on kuitenkin pystyttävä illasta toiseen, mikäli Celtics mielii kaataa brooklyniläisten tähtikolmikon. Celticsin urakkaa vaikeuttaa entisestään se, että toinen nuori tähti Jaylen Brown on sarjasta sivussa. Runkosarjan aikana bostonilaisilla oli suuria vaikeuksia Netsin kanssa, vaikka Brown oli mukana parketilla, mutta nyt Celtics joutuu tulemaan toimeen ilman häntä. Tatumin tulee siis kantaa pistevastuuta normaalia enemmän, ja painetta kasaantuu myös takakenttämiehille Evan Fournierille sekä Kemba Walkerille, joiden täytyy nostaa tasoaan melkoisesti runkosarjan esityksistä.

Hyvä uutinen Celticsille on toki se, ettei Nets ole missään nimessä kovin vahva puolustusjoukkue. Puolustuspelaaminen on kuitenkin käytännössä ainoa asia, jossa Nets on heikko, sillä joukkue on kaikilla muilla osa-alueilla yksi sarjan parhaista, ellei jopa paras joukkue. Nets oli runkosarjan aikana vasta NBA:n 22. paras joukkue puolustustehokkuudessa, joten tähän Celticsin on kyettävä iskemään, mikäli se mielii otteluparista jatkoon painella.

Supertrio lähtee jahtaamaan kannua

Nets on odottanut kevään playoffeja kuin kuuta nousevaa. Seura kasasi täksi kaudeksi yhden NBA-historian kovimmista rostereista, ja mikä tahansa muu kuin mestaruus olisi Netsille pettymys. Jo pelkän Kevin Durantin puolustaminen on mahdoton paikka lähes mille tahansa joukkueelle, mutta kun hänen rinnalleen lisätään vielä Kyrie Irving ja James Harden, on vastustajilla suoraan sanottuna löysät housussa.

Supertrio ei pelannut runkosarjan aikana kovinkaan montaa ottelua yhdessä, jonka vuoksi yhteispelissä on vielä hiomista, mutta kolmikon potentiaali on käytännössä ääretön. Tähtipelaajien täytyy kuitenkin välttää kuritonta hyökkäyspelaamista, jotta Celtics ei saa ”ilmaisten” turnovereiden kautta pisteitä. Mikäli kolmikko pystyy välttämätään tämä, ja upottamaan heitot normaalilla prosentilla sisään, on ottelupari nopeasti paketissa. Celtics ei kykene psitekisaan Netsin kanssa, eikä bostonilaisten puolustus ole ollut tarpeeksi hyvä aiheuttamaan Netsille sen suurempia vaikeuksia.

Nets avaa sarjan selvällä voitolla

Celtics lähtee ottelusarjaan käytännössä Daavid vastaan Goljat asetelmasta. Tällä kertaa vastassa on kuitenkin kolme Goljatia yhden sijaan, joten mukavia iltapuhteita ei ole odotettavissa. Tatumin lisäksi Kemba Walker on toki kova pelimies toisinaan, mutta yön ottelun kaltaisissa matchupeissa vikkeläkinttuisella Walkerilla on kuitenkin tapana sortua ailahtelevaisuuteen.

Nets lähtee playoffeihin mestarisuosikin viitta harteillaan, ja uskommekin joukkueen avaavan sarjan helpolla voitolla. Nets tulee kääntämään Barclays Centerin nupit kaakkoon heti sarja-avauksessa, eikä Celticsin ole tyytyminen kuin statistin rooliin. Pelilapulle napataan isäntiä -7.0 tasoituksella, jolle tarjotaan oikein mainiota kerrointa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!