Banner Image
28.4. NBA: Dallas Mavericks – Golden State Warriors | Pistejuhlat odotettavissa?

2021-04-28 04:30:00

Yli 224,5 pistettä

Panos
3/5

Koripalloliiga NBA:ssa päästään keskiviikon vastaisena yönä seuraamaan ennakkoon todella mielenkiintoista kohtaamista, kun Dallas Mavericks kohtaa Golden State Warriorsin. Pystyykö Mavs palaamaan takaisin voittojen tielle, vai meneekö GSW menojaan?

Mavs yllättävän heikko Kingsiä vastaan

Dallas Mavericksilla (33-27) oli hyvät mahdollisuudet voittaa neljä ottelua peräkkäin, mutta tavalliseen tapaan, kun vähiten odotettiin, Luka Doncic ja pojat pelasivat yhden huonon pelin häviten Sacramento Kingsille 113-106. Tämä oli heidän ensimmäinen ottelu kolmen matsin mittaisella vieraskiertueella, ja on oikeutettua sanoa, että Mavs petti kannattajansa täysin.

Mavs antoi isäntien mennä menojaan ensimmäisellä puoliajalla, jonka johdosta se joutui kuromaan eroa kiinni kahden viimeisen neljänneksen ajan. Kun Dallas onnistui nousemaan Sacramenton kantaan kiinni, heräsi Kings uudestaan peliin mukaan. Sacramentolaiset pelasivat vahvan viimeisen neljänneksen, eikä Mavs kyennyt nousemaan vahvasti puolustaneen Rick Carlislen miehistön ohitse.

Vain 14 heittoa vapaaheittoviivalta kertoo sen, ettei Mavs pelannut tarpeeksi aggressiivisesti. Luka nakutti 24 pistettä, 8 syöttöä ja seitsemän levypalloa; Trey Burke heitti 19 pojoa penkiltä, samoin kuin Tim Hardaway Jr. Kristaps Porzingis ei pelannut ottelussa vasemman nilkan nyrjähdyksen vuoksi. Latvialaisen vammat alkavat aiheuttaa jo melkoista turhautumista Mavs-fanien keskuudessa, sillä Porzingis oli iso satsaus organisaatiolta, mutta hän on jatkuvasti sivussa erinäisten vaivojen vuoksi.

GSW porskuttaa Curryn johdolla

Golden State Warriors (31-30) on voittanut kahdeksan viimeisestä 11 ottelustaan, mikä on erinomaista asia, sillä käynnissä on runkosarjan loppuhuipennus. Joku voisi sanoa, että kaikki nämä voitot ovat tulleet upeasti illasta toiseen pelaavan Steph Curryn ansiosta, ja vaikea tuosta on olla eri mieltä. Viimeisen 11 ottelun aikana aikana Stephillä on ollut vain yksi ottelu, jossa hän on heittänyt alle 32 pistettä.

Kuten Mavs, Warriors kohtasi viimeisimmässä pelissään Kingsin. Ero oli kuitenkin siinä, että GSW voitti Kingsin lukemin 117-113. Curry painoi 37 pistettä tauluun, heittäen seitsemän kolmosta. Supertähti nappasi Kingsiä vastaan myös jälleen yhden uuden ennätyksen nimiinsä, sillä hän on nyt heittänyt eniten kolmosia yhden kuukauden aikana (85).

Kelly Oubre Jr heitti Kingsiä vastaan 19 pistettä, ja Andrew Wiggins nakutti 13 pistettä, höystettynä kuudella levypallolla ja syötöllä. Mielenkiintoista ottelussa oli se, että Warriors nappasi enemmän levypalloja kuin Kings. GSW tilastoi ottelussa peräti 52 reboundia, joka oli 14 enemmän kuin Kings (38).

Tulivoimaiset joukkueet vastakkain

GSW on näyttänyt viime aikoina todella hyvältä. Samaan aikaan Mavs on edelleen ollut yksi NBA:n arvaamattomimmista joukkueista. Siksi pelivalintamme ei tässä ottelussa kohdistu ottelun voittajaan, vaan paras pelikohde löytyy matsin pistemäärästä. Kumpikaan joukkueista ei omaa erityisen vahvaa puolustusta, vaan seurojen pelaaminen nojaa laadukkaaseen hyökkäyspeliin. Tämän vuoksi lapulle napataan pisteoveria 224,5 linjalla, joka kelpaa peleille paremmin kuin hyvin.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!