Banner Image
28.4. NBA: Minnesota Timberwolves – Houston Rockets | Susilauma selvään voittoon?

2021-04-28 04:10:00

Minnesota Timberwolves ml

Panos
3/5

NBA:ssa nähdään keskiviikon vastaisena yönä mielenkiintoisia otteluita, ja tällä kertaa Pitkavetovihjeet -tiimin katse kohdistuu Minnesota Timberwolvesin ja Houston Rocketsin väliseen kohtaamiseen. Pystyykö Timberwolves jatkamaan erinomaisia otteitaan, vai venyykö Rockets yllätykseen?

Timberwolves hienoon voittoon Jazzista

Minnesota Timberwolvesin kausi on ollut suurimmalta osin pettymys, mutta runkosarjan aikana on nähny myös muutama valonpilkahdus. Anthony Edwards on ollut debyyttikaudellaan todella hyvä, muodostaen Karl-Anthony Townsin kanssa yhden liigan parhaista duoista. Minnesotan erinomaiset esitykset sarjan kovimpia joukkueita vastaan ovat herättäneet lupauksia valoisammasta tulevaisuudesta, ja joukkueeseen kohdistuukin ensi kaudella suuret odotukset. Neljästä viime ottelustaan Timberwolves on voittanut kolme, ja joukkue on pelannut erityisesti puolustussuuntaan erinomaista koripalloa.

Timberwolves voitti viime ottelussaan Utah Jazzin lukemin 105-104 tiukan väännön jälkeen. D’Angelo Russell sai nakutti 27 pistettä ja jakoi 12 syöttöä johdattaessaan joukkueensa upeaan voittoon. Voitto oli ei irronnut helpolla, sillä ottelu käynnistyi Timberwolvesin kannalta vaikeasti. Jazz johti matsia ensimmäisen neljänneksen jälkeen 16 pisteen turvin 33-17 lukemin, mutta loistavan toisen neljänneksen ansiosta isännät nousivat takaisin mukaan otteluun.

Rocketsilla ei kulje

Houston Rocketsilta jäävät pudotuspelit väliin ensimmäistä kertaa kahdeksaan vuoteen. Asia varmistui viikonloppuna, kun joukkue kärsi tappion Denver Nuggetsille pistein 116-129. Rockets oli ottelussa pahasti vajaamiehinen, sillä se pelasi ottelun vain seitsemän pelaajan voimin. Nuggets hallitsi ottelua odotetusti alusta loppuun saakka, eikä Rocketsilla ollut käytännössä tyytyminen kuin sivustaseuraajan rooliin. DJ Wilson teki Rocketsille 25 pistettä, ja Kelly Olynyk tilastoi itselleen tuplatuplan 21 pisteellä ja 11 levypallollaan.

Olynyk on ollut Rocketsille erinomainen hankinta. Ennen Houstoniin saapumistaan Miami Heatissa pelannut isokokoinen jenkki on tehnyt keskimäärin 17,9 pistettä ja napannut 7,9 levypalloa ottelua kohden. Olynykin varaan lasketaan myös tulevan yön ottelussa paljon, sillä John Wallin loukkaannuttua 211 senttimetriä pitkän sentterin täytyy ottaa muu joukkue entistä vankemmin reppuselkään.

Susilaumalle tarjotaan erinomaista kerrointa

Minnesota Timberwolves on ottelun ylivoimainen voittajasuosikki. Heillä on paljon terveempi joukkue, he ovat selvästi paremmassa vireessä ja onkin hyvin vaikea uskoa, että Rockets pystyisi haastamaan Timberwolvesin. Kaikki merkit viittaavat Timberwolvesin selvään voittoon, ja kun joukkueen voitolle tarjotaan 1.862 kerrointa, on se syytä napata kupongille hymyssä suin.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!