Banner Image
27.10. NBA: New York Knicks – Philadelphia 76ers | Isännät vahvoilla Madison Square Gardenissa

2021-10-27 02:30:00

New York Knicks ml

Panos
2/5

Philadelphia 76ers jatkaa vieraskiertuettaan tulevana yönä New Yorkissa, kun Doc Riversin suojatit matkaavat New York Knicksin vieraaksi legendaariseen Madison Square Gardeniin. Ottelu alkaa Suomen aikaa keskiviikon vastaisena yönä noin kello 02:30.

Knicks aloittanut kauden vahvasti

New York Knicks on pelannut viime otteluissaan erinomaisesti, sillä joukkue on suorastaan dominoinut kolmen viime ottelunsa pelitapahtumia – mukaan lukien tappioon lopulta päättynyttä Magic-ottelua. Knicks johti Magicia vastaan läpi ottelun, mutta Jamahl Moshleyn luotsaama nuori Magic-ryhmä käänsi pelin itselleen viimeisellä neljänneksellä.

Viime vuosien aikana Knicks on rämpinyt syvissä vesissä, mutta nyky-Knicks on selvästi laadukkaampi joukkue kuin se Knicks, joka onnistui viime kaudella voittamaan Atlanta Hawksin vain kertaalleen pudotuspeleissä. Joukkue on saanut riveihinsä lisää heittovoimaa Kemba Walkerin ja Evan Fournierin muodossa, ja RJ Barrett on jälleen ottanut kehitysaskelia alkukauden perusteella. Knicksin kolmospelote onkin nyt selvästi isompi kuin aiempien kausien aikana, mutta pelkkiin kolmosiin Tom Thibodeaun ryhmän pelitapa ei toki perustu.

Knicksin hyökkäyksen runko on rakennettu isokokoisen Julius Randlen harteille, joka on ollut alkukauden aikana ajoittain täysin pitelemätön,. Philadelphiaa vastaan Randlella on jälleen mahdollisuus erinomaiseen otteluun, kun huomioon otetaan 76ersin ongelmat korin alla.

Tällä kaudella Randle ei onnekseen joudu kannattelemaan Knicksiä yksin pinnalla, sillä Obi Toppinin kehitys ja Mitchell Robinsonin paluu pelikentille tarkoittaa sitä, että Knicksiltä löytyy laatua laajalta rintamalta. Edellä manittujen herrojen lisäksi Taj Gibsonin saapuminen New Yorkiin on ollut ehdottomasti positiivinen asia, ja Thibodeaulla onkin käsissään yksi sarjan atleettisimmista hyökkäyksistä.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

76ers kärsii poissaoloista

Ben Simmonsin ollessa poissa Tyrese Maxey on kantanut 76ersin pelintekovastuuta. Maxey on pelannut pirteästi, mutta vaikka hän onkin tehnyt yli kaksinkertaisesti pisteitä aiempaan ottelukohtaiseen keskiarvoonsa nähden, kaipaa 76ers-hyökkäys Simmonsia kipeästi takaisin. Toista kauttaan pelaava Maxey on heittänyt palloa pussiin keskimäärin 43,2 prosenttisesti, kun Simmonsin vastaava lukema viime kaudella oli 55,7%.

Maxeyn ylle on asetettu ehkä hieman liiankin iso tuloksentekovastuu, mutta tästä huolimatta hänen pitää pystyä olemaan tehokkaampi, sillä muuten pistevastuu valuu liian voimakkaasti Joel Embiidin ja Tobias Harrisin sekä viime ottelussa loistaneen Seth Curryn ylle.

Kaiken lisäksi Embiidin pelaaminen Knicksiä vastaan on vielä kirjoitushetkellä epävarmaa, ja mikäli isokokoinen kamerunilainen on ottelusta sivussa, on 76ersille odotettavissa vaikea ottelu. Embiidin lisäksi vain Andre Drummond on kykeneväinen pelaamaan sentterin paikalla, ja kun Drummond on ottelusta suurella todennäköisyydellä nilkkavamman vuoksi sivussa, on Riversin miehistölle helppo ennustaa ongelmia.

Mikäli edes toinen kaksikosta ei pysty pelaamaan ottelussa – tai heidän peliminuuttejaan joudutaan limitoimaan – on 76ersille luvassa pitkä ilta Randlea, Robinsonia ja muita Knicksin isoja miehiä vastaan.

Knicks palaa takaisin kiinni voittokantaan

Knicksillä on varmasti valtava halu palata takaisin kiinni voittokantaan pettymykseen päättyneen Magic-ottelun jälkeen. Thibodeaun suojatit tulevat varmasti otteluun aggressiivisesti ja Madison Square Gardenin äänekäs yleisö tulee takuulla auttamaan pelitemmon pitämisessä korkeana.

76ersille Knicks-ottelu on toinen matsi vieraskiertueella, ja kun joukkue kärsii jo nyt pienistä loukkaantumisista sekä muista poissaoloista, on vierailijoille odotettavissa vaikea ilta. Simmonsiin kohdistuneesta kritiikistä huolimatta 76ers kaipaa ykköspelinrakentajaansa kipeästi takaisin, sillä kun myös Shake Milton on sivussa, on Maxeyn ja muiden nuorten pelaajien yllä liian suuri vastuu.

Knicks on vahva kotonaan ja heidän syvempi sekä terveempi rosteri antaa heille selkeän edun yön otteluun, ja luotankin heidän ottavan selkeähkön voiton erinäisten ongelmien kanssa painivasta 76ersistä.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!