Banner Image
10.9. NFL: Tampa Bay Buccaneers – Dallas Cowboys | Hallitseva mestari vahvoilla avausottelussa

2021-09-10 03:20:00

Yli 51.5 pistettä

Panos
2/5

Tampa Bay Buccaneers aloittaa Super Bowl -tittelinsä puolustamisen perjantain vastaisena yönä, kun Dallas Cowboys saapuu sen vieraaksi Raymond James Stadiumille. Avausottelu alkaa Suomen aikaa kello 03:20 ja voit katsoa sen suorana UnibetTV:stä.

Voit siirtyä Unibetille tästä>>

Tampa Bay sai pidettyä mestaruusjoukkueensa hyvin kasassa, sillä se saa avauskierroksella jalkeille liki täysin saman avauksen, kuin viime helmikuussa pelatussa Super Bowl LV:ssa Kansas City Chiefsiä vastaan. Mikäli Bucks voittaa myös tällä kaudella mestaruuden, olisi se ensimmäinen kaksi mestaruutta putkeen voittava joukkue sitten vuosien 2003 ja 2004, jolloin New England Patriots voitti Super Bowlin kahtena vuotena peräkkäin. Tuolloin Patsin pelinrakentajana toimi muuan Tom Brady, joka heiluttaa tahtipuikkoa nykyisin Bucks-hyökkäyksessä.

NFL:n mestaruuskertoimet löydät täältä>>

Cowboysin viime kausi ei ollut aivan Tampan veroinen, sillä seuran kausi päättyi käytännössä ennen aikoijaan, kun pelinrakentaja Dak Prescott loukkaantui viidennellä kierroksella. Prescott on kuitenkin nyt toipunut vakavasta nilkkavammastaan, eikä harjoituskaudella vaivanneen olkapäävammankaan pitäisi estää miehen pelaamista sarja-avauksessa, kun Dallas lähtee haastamaan hallitsevaa mestaria.

Tampa Bay Buccaneers

Tampa Baylla on kasassa lähes täysin identtinen rosteri viime kaudella Super Bowl LV:n voittaneeseen miehistöön nähden, ja Bradyn tähdittämän Buccaneers-hyökkäyksen voi odottaa olevan jälleen yksi sarjan parhaista. Viime kaudella Buccaneers oli sarjan parhaimmistoa sekä heittojaardeissa (4 626) että touchdowneissa (59).

Timanttisen hyökkäyksen lisäksi myös puolustus oli rautaa – erityisesti juoksupuolustuksen osalta – sillä vastustajat etenivät Buccaneersia vastaan juoksemalla keskimäärin vain 80,6 jaardia per ottelu. Kauden aikana Buccaneers päästi omiin vain 10 juoksu-touchdownia, ja yksittäisten juoksujen jaardikeskiarvo oli vaivaiset 3,6.

Harjoituskauden Buccaneers aloitti kahdella tappiolla, kun se ensin hävisi Cincinnati Bengalsille (14-19) ja heti perään Tennessee Titansille (3-34). Tampan kolmas ja viimeinen harjoitusottelu päättyi kuitenkin hienoon voittoon Houston Texansista (23-16), joten myös voittojen makuun päästiin.

Viimeisen harjoitusottelun ja runkosarjan avausottelun välillä on mukavat 12 päivää, joten 44-vuotias Brady ja muut Buccaneersin kokeneet pelaajat saavat hyvin lepoa ennen kauden avausta.

Poissaoloja Buccaneersilla ei avauskierroksella liiemmin ole. Ainoa pelaaja, joka on ollut harjoituksista sivussa on Jordan Whitehead. Whiteheadia tuskin avauksessa nähdään, vaikka hän lievästä vammastaan ehtisikin toipua, vaan hänen paikkansa ottanee Mike Edwards.

Harjoituskauden päätösottelussa nilkkansa loukannut Gio Bernard on pelikunnossa, ja hän on harjoitellut viime päivien ajan normaalisti.

Dallas Cowboys

Cowboysin tähtipelinrakentaja Dak Prescott aloitti viime kauden todella vahvasti, mutta viidennellä kierroksella tullut vakava nilkkavamma veti miehen sivuun loppukauden ajaksi. Neljän ensimmäisen kierroksen aikana Prescott heitti keskiarvolta 422,5 jaadia per peli, ja mikäli hän olisi pystynyt pitämään tuon käsittämättömän tahdin päällä koko runkosarjan, olisi hän rikkonut NFL:n yhden kauden syöttöennätyksen yli 1 000 jaardilla.

Prescott ei pelannut yhdessäkään Cowboysin pelissä harjoituskaudella, mutta hänen odotetaan avaavan Buccaneersia vastaan sarja-avauksessa. Kakkospelinrakentajana Prescottilla on tukenaan Cooper Rush, joka valittiin vara-QB:ksi ohi Garret Gilbertin.

Cowboysin vastaanottajaosasto on NFL:n ehdotonta eliittiä, sillä peräti kolme eri pelaaja tilastoi viime kaudella yli 800 vastaanotettua jaardia (Amari Cooper 1 114 jaardia, CeeDee Lamb 935 jaardia, Michael Gallup 843 jaardia). Alkukauden aikana Prescott tulee varmasti heittämään enemmän lyhyitä kuin pitkiä heittoja, mutta tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että se olisi huono asia. Mikäli heitot napsuvat omien pelaajien kätösiin, on myös lyhyillä peleillä mahdollista tehdä paljon pisteitä.

Prescottin mukaantulo ei näy pelkästään heittopelissä, sillä hänen mukanaan tuoma uhka avaa varmasti viime kautta paremmat edellytykset myös juoksupelille. Tähtijuoksija Ezekiel Elliottin viime kausi oli vaikea, sillä vastustajajoukkueet pystyivät keskittymään hänen eliminoimiseen, kun Prescott oli sivussa. Viime kaudella Elliott tilastoikin uransa huonoimmat tilastot juostuissa jaardeissa, touchdowneissa sekä edetyissä jaardeissa per juoksu. Tuleva kausi tulee kuitenkin olemaan erinomainen mahdollisuus comebackiin pelaajalle, joka varattiin neljäntenä vuoden 2016 NFL Draftissa.

Avausottelun juoksupeliin miinusta tuo kuitenkin se, että hyökkäyslinjassa pelaava Zack Martin antoi positiivisen koronanäytteen viime viikolla, jonka myötä hän on varmuudella sivussa kauden ensimmäisestä ottelusta.

Pistejuhlat odotettavissa?

Dallasia vastaan tehtiin viime kaudella viidenneksi eniten pisteitä koko NFL:ssä. Buccaneers sen sijaan teki kolmanneksi eniten pisteitä viime kaudella, joten avausottelu on Bucsille erinomainen sauma kunnon pisteilotulitukseen. Koko ottelun pisteodottamaa nostaa myös se, että Dallasin hyökkäyspelaaminen tulee olemaan aivan eri tasolla nyt, kuin se oli viime kaudella Andy Daltonin pelatessa. Prescottin mukaantulon myötä myös Dallasilla on hyvät edellytykset takoa hyvä pistemäärä taululle, jonka vuoksi paras pelivalinta kauden ensimmäiseen otteluun löytyy ottelun kokonaispistemääristä.

Total-linja on tällä hetkellä 51,5 pistettä, ja pisteoveri maistuu vetolapulle nykykertoimella erinomaisesti. Kun huomioidaan molempien joukkueiden tulivoima, on hyvin todennäköistä, että matsissa mennään tämänhetkisen pistelinjan yli. Pisteodottamaa nostaa myös Dallasin haavoittuvainen puolustus, joka ei kuulu sarjan vahvimpiin, vaikka laatupelaajia myös heidän puolustuksestaan löytyy.

Sivuvetona pelataan Buccaneers -7.0 pistettä Pinnaclen 1.787 kertoimella, sillä mestarijoukkue on saanut pidettyä rosterinsa hyvin kasassa ja mikäli Bradyn johtama Bucs-hyökkäys saa pelinsä rullaamaan ensihetkistä alkaen, voi Cowboys olla helisemässä.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!