Banner Image
22.3. NHL: Anaheim Ducks – Nashville Predators | Predators porskuttaa kohti kevättä ja pudotuspelejä

Nashville Predators

@2.00

Panos
2/5

Anaheim Ducks ja Nashville Predators taistelevat sarjapisteistä NHL:ssä maanantain ja tiistain välisenä yönä. Ottelu pelataan Anaheimissa Honda Centerissä kello 04:00.

Ducksin alakerta heikossa hapessa

Anaheim Ducks menetti joukkueestaan kaksi todella tärkeätä palasta takalinjoilta, kun Josh Manson sekä Hampus Lindholm treidattiin pois. Ducks on siis käytännössä luovuttanut oman NHL-kautensa pudotuspelejä ajatellen. Tällä hetkellä Ducksin pakistossa ovat Cam Fowler, Jamie Drysdale, Kevin Shattenkirk, Andrej Sustr, Josh Mahura sekä Simon Benoit – näillä miehillä ei kovinkaan pitkälle pötkitä valitettavasti. Maalivahti John Gibsonin otteet maalinsuulla eivät ole vakuuttaneet kuluvalla kaudella, joten kokonaisuudessaan Ducksin alakerta vuotaa ja pahasti.

Nashville Predators on tulivoimainen joukkue, josta löytyy paljon laajuutta sekä ratkaisukykyä – kykeneekö Ducksin alakerta pitämään vierailijat poissa tekopaikoilta? Ducksin huolenaiheet eivät rajoitu pelkästään puolustuspäähän, sillä hyökkäyksestä on poissa myös Ryan Getzlaf, Max Jones, Rickard Rakell sekä Jakob Silfverberg. Näin runsaat poissaolot vaikuttavat joukkueen iskukykyyn huomattavasti. Tällä hetkellä Ducks porskuttaa peräti kuuden ottelun mittaisessa tappioputkessa.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Predatorsin juna puksuttaa kohti pudotuspelejä

Nashville Predatorsin matka kohti pudotuspelejä näyttää tällä hetkellä todella hyvältä. Predators on hävinnyt ainoastaan kolme kamppailua maaliskuun aikana, joten tuloksellinen pelaaminen on ollut hyvää. Edellisessä kamppailussaan Nashville Predators nappasi herkullisen 6-3-voiton Toronto Maple Leafsista. Kaikki loppukauden pelit ovat todella tärkeitä Nashvillelle, kun se taistelee keskisessä divisioonassa todella tiukasti toisesta sijasta yhdessä Bluesin, Minnesotan sekä Dallasin kanssa. Heikoista joukkueista kuten Anaheim Ducksista on pisteet yksinkertaisesti napattava pois kuleksimasta.

Predators pääsee lähtemään ensi yön otteluun melkein täysin terveellä kokoonpanolla. Ainoastaan puolustaja Mark Borowiecki on varmuudella poissa pelaavasta kokoonpanosta, mutta kyseinen poissaolo ei vaikuta Predatorsin pelaamiseen millään tavalla. Predatorsin vahvimmat osa-alueet löytyvät puolustus- ja maalivahtipelistä. Preds on päästänyt keskimäärin ottelua kohden 2,79 maalia omissa. Maalivahti Juuse Saros on napsinut kiekkoja 92,3% tarkkuudella, päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 2,47. Predatorsin erikoistilannepelaaminen on ollut vahvaa koko kauden ajan – Predators ei ole millään osa-alueella heikko joukkue.

Preds nappaa voiton

Vierasjoukkue Predators pääsee lähtemään otteluun selkeästi paremmista lähtökohdista, ja ottelun panos on Predsille huomattavasti tärkeämpi. Ducks nauttii ainoastaan kotiedusta, mutta muualta se ei etua saa. Predators on huomattavasti paremmassa vireessä kuin kotijoukkue. Vierailijoilla ei ole huolia oman kokoonpanonsa kanssa, kun taas vuorostaan Ducksilla on Predatorsinkin puolesta. Predatorsin tulivoima tulee olemaan liikaa Ducksin heikossa hapessa olevalle alakerralle. Preds jatkaa voittojen tiellä ja vankistaa paikkaansa pudotuspelitaistelussa. Liuskalle valitaan Nashville Predatorsin voitto kertoimella 2,00.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!