Banner Image
23.2. NHL: Anaheim Ducks – San Jose Sharks | Tärkeä divisioonan sisäinen kamppailu

Anaheim Ducks

@2.07

Panos
1.5/5

Anaheim Ducks ja San Jose Sharks taistelevat tiistain ja keskiviikon välisenä yönä tärkeistä pisteistä NHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Anaheimissa Honda Centerissä kello 05:00.

Tyynenmeren divisioonassa käydään tiukkaa kamppailua

Tyynenmeren divisioonassa käydään todella tiukkaa taistelua pudotuspelipaikoista, joten näissä otteluissa on aina suurempi panos kuin toisen divisioonan joukkuetta vastaan pelatussa pelissä. Anaheim Ducks on tällä hetkellä kahden pisteen päässä Los Angeles Kingsistä, joka on juuri pudotuspeliviivan yläpuolella. Vuorostaan San Jose Sharksilla on matkaa pudotuspeliviivan yläpuolelle 10 pistettä, joten molemmille voitto olisi erittäin tärkeä tästä kamppailusta.

Anaheim Ducks aloitti oman NHL-kautensa todella vahvasti, mutta nyt osakkeet ovat olleet hieman laskussa. Ducksille nämä pelit ovat elintärkeitä, joten ainoastaan voitto kelpaa San Jose Sharksista. Ducks voitti edellisen pelinsä Vancouver Canucksia vastaan lukemilla 7-4, joka oli myös divisioonan sisäinen tärkeä kamppailu pudotuspelejä ajatellen. Vuorostaan San Jose Sharks hävisi edellisen kamppailunsa Vegas Golden Knightsia vastaan lukemin 4-1. Vierasjoukkue porskuttaa peräti kuuden ottelun mittaisessa tappioputkessa.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Ducks parempi suorittaja

Kotijoukkue Anaheim Ducks on pelannut kuluvalla kaudella 52 ottelua, joista saldona on 24 voittoa ja 28 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 57 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 9. ja omassa divisioonassaan sijalla 5. Joukkueen maaliero on 52 pelatun pelin jälkeen 153:154, joten pikkuisesti pakkasen puolella ollaan. Ducks on tehnyt keskiarvoltaan 2,94 maalia vastustajan nuottaan kuluvalla kaudella, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,96 maalin verran. Ducksin puolustus- ja maalivahtipelaaminen on ollut kuluvalla kaudella ne tärkeimmät osa-alueet.

Vierasjoukkue San Jose Sharks on pelannut kuluvalla kaudella 49 ottelua, joista saldona on 22 voittoa ja 27 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 49 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 13. ja omassa divisioonassaan sijalla 7. Sharksin maaliero on 49 pelatun pelin jälkeen 130:153, joten pakkasen puolella Sharksikin on tehdyissä ja päästetyissä maaleissa. Sharks on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,65 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on helissyt keskimäärin ottelua kohden 3,12 maalin verran. Sharksilla on vielä paljon parannettavaa omassa pelissään, jos he aikovat tosissaan pelata itsensä vielä pudotuspeleihin. Nykyisellä menolla ja suorittamisella se on mahdoton yhtälö.

Kotijoukkue vahvemmilla vesillä

Anaheim Ducks lähtee tähän otteluun ennakkosuosikkina kertoimien puolesta. Ducksin pelaavasta kokoonpanosta on poissa Max Jones, Josh Manson sekä day-to-day -listalla olevan Ryan Getzlafin pelaaminen on vielä epävarmaa, mutta kaksi ensimmäistä herraa on varmuudella pois – Getzlafin poissaolo olisi suuri isku Ducksille, mutta ilman häntäkin homma toimii. San Josen kokoonpanosta poissa on Kevin Labanc, Erik Karlsson sekä Nikolai Knyzhov. Maalivahti Adin Hill on day-to-day -listalla.

Ducks on joukkueiden vertailussa selkeästi laadukkaampi ja siltä löytyy enemmän syvyyttä. San Josella on tehokas tuloskenttä, mutta syvyyttä ei löydy tarpeeksi. John Gibson voittaa maalivahtien kaksinkamppailun helposti, josta kotijoukkue saa etua. Erikoistilannepelaamisen osalta Ducks on ollut järisyttävän vaarallinen kuluvalla kaudella. Sharks on ollut huomattavasti tehottomampi ylivoimalla, mutta vuorostaan alivoiman osalta Sharks on hiuksen verran ollut parempi kotijoukkuetta. Jaossa on todella tärkeät pisteet, vaikka se hieman tyhmältä ehkä kuulostaakin. Ducksille nämä pisteet ovat elintärkeät. Liuskalle valitaan kotijoukkue Anaheim Ducksin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 2,07. Ducks on laadultaan parempi joukkue, joten pelivalintana Ducksin voitto kelpaa vallan mainiosti tähän tärkeään kamppailuun.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!