Banner Image
6.5. NHL: Arizona Coyotes – Los Angeles Kings | Isoja pisteitä tarjolla

2021-05-06 05:00:00

Los Angeles Kings ml

Panos
1.5/5

Coyotes saa Kuninkaat vieraakseen toistamiseen tässä ottelusarjassa. Edellisessä ottelussa Kings nappasi täyden pistepotin lukemin 2-3, mutta Yotesilla oli kaikki mahdollisuudet pistää lukemat toisinpäin. Tällä kertaa Arizona on todella puun ja kuoren välissä, sillä pisteitä tarvitaan, koska Blues on viiden pisteen päässä pitämässä viimeistä pudotuspelipaikkaa hallussaan.

Coyotes pakkovoiton edessä

Coyotes on pelannut ailahtelevasti, mutta ajoittain tarpeeksi hyvin päästäkseen taistelemaan pudotuspeleistä. Pudotuspelipaikka vaatii töitä hartiavoimin, joten kotona ei todellakaan voi hävitä enää yhtäkään ottelua. Yotesin recordi kauden aikana on 22-25-6.

Arizonan hyökkäys on toiminut mallikkaasti, kun tehtyjen maalien keskiarvo on 2,60. Coyotes on onnistunut ylivoimalla 20% teholla, ja alivoimakin on purrut jopa 80,1% teholla. Kehityskohtana löytyy niin ikään puolustuspelaaminen, sillä päästettyjä maaleja kertyy keskimäärin jopa 3,09 maalia ottelua kohti.

Kings on ollut tehokas

Kings on divarissa kuudennella sijalla neljä pistettä Coyotesia jäljessä. 20-24-6 recordi ei paljon korvia hivele, sillä pudotuspelipaikka on aika kaukana todellisuudesta, vaikka pienen pieni mahdollisuus siihen on. Kings taistelee varmasti kauden loppuun asti, mutta sitä ei tiedä, minne asti rahkeet enää riittävät.

Kingsin hyökkäys on toiminut siedettävästi tehtyjen maalien keskiarvon ollessa 2,64. Päästettyjä maaleja on kertynyt kuitenkin jopa 2,96 keskiarvolta, joten puolustuksesta löytyy ne ikävät rakoset, jotka pitäisi paikata. Ylivoimalla on kuitenkin onnistuttu 20,1% teholla, ja alivoima on todella kova sen tehon ollessa jopa 84,3%.

Kings vahvoilla

Kingsin voitto muuttaisi pudotuspelimahdollisuutta todella paljon, ja taistelu jatkuu niin pitkään kuin pienikin mahdollisuus paikkaan on. Yotes ei onnistunut edellisessä ottelussa, mutta pidemmän päälle Arizonalla on kaikki aseet painaa rumemmatkin lukemat tiskiin. Tällä hetkellä Coyotes ei kuitenkaan pelaa läheskään niin hyvää kiekkoa, mitä siltä on nähty kauden aikana, joten iskun paikka löytyy Kingsiltä. Kingsin kerroin on liian suuri, joten ei tässä voi muuta tehdä kuin hakea vedot Los Angeles Kingsin kautta moneyline muodossa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!