Banner Image
24.2. NHL: Arizona Coyotes – Los Angeles Kings | Onnistuuko Kings voittamaan toistamiseen Coyotesin?

Los Angeles Kings

@1.73

Panos
2/5

Arizona Coyotes ja Los Angeles Kings kohtaavat keskiviikon ja torstain välisenä yönä NHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Phoenixissa Gila River Arenalla kello 05:00.

Kings niukasti kiinni pudotuspelipaikassa

Los Angeles Kings on Tyynenmeren divisioonassa juuri ja juuri kiinni pudotuspelipaikassa tällä hetkellä, joten tärkeä peli on taas luvassa Kings-leirille. Vastaan asettuu yksi NHL:n heikoimmista joukkueista, joten ainoastaan voitto kelpaa tästä pelistä. Kings on pelannut kuluvalla kaudella 50 ottelua, joista saldona on 26 voittoa ja 24 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 59 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 8. ja omassa divisioonassaan sijalla 4. Kings on Oilersin ja Ducksin kanssa tasapisteissä, joten tiukkaa vääntöä pudotuspeleistä käydään Tyynenmeren divisioonassa.

Kings pelasi edellisen ottelunsa juurikin Arizona Coyotesia vastaan, josta vierasjoukkue Kings nappasi itselleen 5-3-voiton. Laukaukset ottelussa jakautuivat Kings-leirin eduksi 39-23, joten pelitapahtumia vierasjoukkue hallitsi suvereenisti. Kotijoukkue Arizona Coyotes loi maaliodottamaa ainoastaan 1,86 osuman verran kyseisessä ottelussa, kun taas vuorostaan Kingsin xG-lukema näytti 3,28. Kings nappasi edellisessä kohtaamisessa täysin oikeutetusti voiton.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Coyotesin pelaaminen heikkoa

Arizona Coyotesin kausi on ollut juuri sellainen mitä odotettiinkin. Se on pelannut kuluvalla kaudella 50 ottelua, joista saldona on 13 voittoa ja 37 tappiota. Sarjapisteitä Coytotesilla on kasassa ainoastaan 30 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan ja divisioonassaan viimeisenä. Joukkueen maaliero on 50 pelatun pelin jälkeen 113:182. Kotijoukkueen pelaajamateriaali on todella surkea, eikä se kykene yksinkertaisesti pelejä voittamaan usein heikon materiaalinsa takia.

Coyotes on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,26 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden peräti 3,64 maalin verran. Coyotesin peli on todella surkeaa 5 vs. 5 -pelissä, mutta myös erikoistilannepelaamisen osalta tekeminen on karmeata katsottavaa. Coyotesilta puuttuu joukkueestaan oikeastaan kokonaan tulivoima, eikä puolustuspelaamisessakaan ole kehuttavaa. Kings pelaa hyvää puolustuspeliä, joten Coyotesin saumat pelata voitosta ovat minimaaliset.

Kings nappaa tärkeät pisteet

Los Angeles Kingsille on tarjolla tärkeitä pisteitä pudotuspelejä ajatellen. Yksinkertaisesti kaikki NHL:n heittopussijoukkueet on voitettava tässä vaiheessa, sillä pistemenetykset näitä seuroja vastaan voivat olla ne ratkaisevat tekijät pudotuspelejä ajatellen. Kings onnistui edellisessä kohtaamisessa pelaamaan vakuuttavan ottelun Coyotesia vastaan vieraissa, enkä näe tilanteen muuttuneen suuntaan tai toiseen. Kings lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Liuskalle valitaan vierasjoukkue Los Angeles Kingsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,73. Lopputulokseen vaikuttavia poissaoloja ei ole tiedossa kummallakaan joukkueella.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!