Banner Image
4.5. NHL: Arizona Coyotes – Los Angeles Kings | Kojootit vahvoilla!

2021-05-04 05:00:00

Arizona Coyotes -0.5

Panos
2/5

Kings oli heikko Ducksia vastaan

Kings palaa peleille pelattuaan Ducksia vastaan viimeisessä pelissään. Kings jäi nuolemaan näppejään Anaheimin luukuttaessa 6-2 voittoon. Los Angelesin tämän hetken tilasto on 19-24-6.
Kings on tehnyt keskiarvolta 2,63 maalia per peli. Päästettyjä maaleja on vain 2,98 maalia per peli. Kings on ollut ylivoimalla tehokas, nakattuaan maaleja jopa 19,7 prosentin tehokkuudella. Tämän lisäksi Kingsin alivoiman on onnistunut 84,8 prosentin teholla pitämään maalin puhtaana.

Coyotesille niukka tappio

Arizona painelee eteenpäin 22-24-6 recordilla. Coyotes hävisi edellisen ottelus Vegas Golden Knightsia vastaan tiukan väännön jälkeen 3-2, joten hampaankoloon on tiukan pelin jälkeen jäänyt varmasti jotakin.
Tällä kaudella Coyotes on tehnyt yhteensä 2,63 maalia per peli, ja Arizonan joukkue on päästänyt vain 3,10 maalia per peli. Mitä tulee ylivoimaan, Coyotes on maalannut 19,7% tehokkuudella, ja Coyotesin alivoima toimii jopa 80,5% teholla.

Arizona vahvoilla

Tämä ottelu käydään varsin mielenkiintoisissa olosuhteissa, sillä lepoa ei kummalekaan joukkueelle ole pahemmin suotu. Kingsin vahvasta pelaamisesta huolimatta, Coyotes tulee kääntämään ottelun hiukan paremmalla puolustuspelillä. Kingsin on pakko lisätä hyökkäyspainetta todella paljon, mikäli he voittoa havittelevat Kojoottien kotiareenalla. Arizona lähtee oikeutetusti suosikkina otteluun, ja vetolapulle maistuu todella hyvin Arizonan voitto varsinaisella peliajalla.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!