Banner Image
19.10. NHL: Arizona Coyotes – St. Louis Blues | Kojooteilla erittäin hankalaa

2021-10-19 05:00:00

St. Louis Blues

Panos
2/5

Arizona Coyotes ja St. Louis Blues taistelevat NHL:n runkosarjapisteistä ensi yönä. Ottelu pelataan Gila River Areenalla kello 05:00.

Arizonan puuhastelu naurettavaa

Kotijoukkue Arizona Coyotes on pelannut kuluvalla kaudella kaksi ottelua, joista molemmista on tullut tappio tilille. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Arizona hävisi peräti 2-8 Columbus Blue Jacketsille. Toisesta ottelusta Arizona kärsi 1-2-tappion Buffalo Sabresille. Kotijoukkueen pelaaminen on ollut näiden kahden ottelun aikana todella surkeaa, eikä asiat tule helpottumaan seuraavassa ottelussakaan, kun vastaan saapuu St. Louis Blues. Kahden ottelun perusteella voidaan jo todeta, että Arizona on yksi NHL:n huonoimmista joukkueista.

Arizona teki kuluvalle kaudelle niin huonoja pelaajahnkintoja, että on turha odottaa menestystä. Joukkueen tulivoima on aivan mitätön, myös puolustus- ja maalivahtiosasto on aivan pumpulia. Jakob Chychrunin, Clayton Kellerin, Phil Kesselin ja Nick Schmaltzin on mahdotonta kannatella tätä joukkuetta. Yksinkertaisesti kotijoukkueen pelaajamateriaali on koko NHL:n heikoin. Edellisessä ottelussa Buffalo Sabres kykeni tekemään mitä halusi kentällä Arizona Coyotesia vastaan, joka ei todellakaan tiedä hyvää jatkoa ajatellen.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Bluesilla vahva nippu

St. Louis Blues on pelannut kuluvalla kaudella ainoastaan yhden ottelun. Blues avasi kautensa voitolla Colorado Avalanchea vastaan lukemin 5-3. Blues aloitti kyseisen ottelun todella vahvasti, mutta lopussa meinasi käydä kalpaten. Colorado onnistui ottelun tasoittamaan lukemiin 4-4, mutta kyseinen maali hylättiin, jonka myötä Blues onnistui lopulta voiton sinetöimään itselleen. Bluesilla on tällä kaudella todella vahva nippu kasassa, joka taistelee pudotuspelipaikasta.

Bluesin pelaajamateriaali on todella laaja, eikä pelaaminen roiku ainoastaan yhden tuloskentällisen varassa. Brandon Saad ja Pavel Buchnevich ovat hyökkäyskaluston vahvistukset kuluvalle kaudelle, joiden myötä joukkueen hyökkäyskalusto onkin varsin tulivoimainen. James Neal on myös todella hyvä lisä joukkueen vahvuuteen, mutta herran parhaimmat päivät ovat kuitenkin jo menneet – viimeistelytaito ei ole kuitenkaan kadonnut minnekään. Puolustus- ja maalivahtiosasto on myös joukkueella kunnossa, joten heikkouksia tällä rosterilla ei ole.

Vierailijat nappaavat voiton

Arizona Coyotesin pelaaminen on tällä hetkellä niin surkeaa, että on mahdotonta sivuuttaa Bluesin voitto tästä ottelusta. Vierailijoiden puolustus kykenee pitämään Arizonan maalipaikat vähäisenä. Mutta vuorostaan Arizonan puolustus ei tule pitämään Bluesin laajaa ja tulivoimasta kalustoa kurissa millään tavalla. Pelaajamateriaaleiltaan joukkueilla on eroa kuin yöllä ja päivällä, joka tulee näkymään kyllä joukkueiden pelaamisessa. Liuskalle valikoituu vierasjoukkueen voitto varsinaisella peliajalla – yksinkertaisesti Arizonan tekeminen on tällä hetkellä niin kauheaa katsottavaa, että Blues nappaa tästä ottelusta voiton vaikka itse pelaisi huonosti.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!