Banner Image
16.10. NHL: Buffalo Sabres – Arizona Coyotes | Häntäpään joukkueet vastakkain

2021-10-16 20:00:00

Buffalo Sabres

Panos
1.5/5

NHL:n ensimmäinen prime time -ottelu pelataan lauantaina Buffalo Sabresin ja Arizona Coyotesin välillä. Ottelu pelataan Buffalossa KeyBank Centerissä kello 20:00.

Sabres avasi kautensa voitolla

Buffalo Sabres pyöri todella paljon otsikoissa ennen kauden alkua. Tähtihyökkääjä Jack Eichelin tilanne on herättänyt kiekkopiireissä suurta keskustelua ennen kauden alkua – on vain ajan kysymys, koska Eichelin treidi toiseen joukkueeseen tapahtuu. Sabres menetti kuluvalle kaudelle Sam Reinhartin, Rasmus Ristolaisen ja mitä todennäköisemmin Jack Eichelin. Tämän kaltaiset menetykset tulevat näkymään joukkueen pelaamisessa varmasti. Viime kaudella Buffalo oli todella heikko, mutta kuluvalla kaudella se on materiaaliltaan vieläkin heikompi.

Kotijoukkue Sabres avasi oman NHL-kautensa Montreal Canadiensia vastaan voitokkaasti, sillä ottelu päättyi Sabresin 5-1-voittoon. Kotijoukkue onnistui tekemään tulosta laajalla rintamalla, eikä pelaaminen näyttänyt kauden ensimmäisessä pelissä huonolta. Sabresin nuoret joutuvat kantamaan vastuuta kuluvalla kaudella, mutta se ei ole ollenkaan huono homma pelaajien kehityskäyrää ajatellen. Pudotuspeleistä tämä joukkue ei tule missään nimessä taistelemaan tämän kauden osalta.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Arizonan tilanne huono

Vierasjoukkue Arizona Coyotesin tilanne saattaa jopa olla huonompi kuin Buffalo Sabresin, vaikka se hullulta kuulostaakin. Arizona teki kuluvalle kaudelle todella huonoja sopimuksia, eikä heillä ole mitään aikomustakaan taistella tällä kaudella voitoista. Arizona Coyotes aloitti oman kautensa Columbus Blue Jacketsia vastaan, ottelu päättyi Arizonan 2-8-tappioon. Kojoottilauma onnistui laukomaan peräti 38 kertaa kohti Elvis Merzlikinsin maalia, mutta joukkueen tulivoiman puute näkyi ottelussa.

Clayton Keller, Phil Kessel, Nick Schmaltz ja Dmitrij Jaskin ovat joukkueen nimekkäimmät pelaajat hyökkäyspäässä. Arizonan kaltaiselta joukkueelta on turhaa odottaa mitään hyökkäysvoittoista ja upeata kiekollista peliä, sillä yksinkertaisesti tämä ei siihen kykene. Joukkueen materiaali on naurettavan huono jokaisella osa-alueella. Joukkueen maalissa aloittaa Carter Hutton, jonka ei pitäisi olla yhdenkään joukkueen ykkösveskana. Heikon maalivahtipelin lisäksi joukkueella on huono puolustusosasto NHL-tasolle.

Liuskalle kotijoukkueen voitto

Ottelu ei missään nimessä tule olemaan kauneinta katsottavaa, kun kaksi heikohkoa joukkuetta lyövät yhteen. Ottelusta odotetaan todella tasaista ja vähämaalista, joka ei tule olemaan kaukana todellisuudesta. Buffalon peli näytti ensimmäisen ottelun jälkeen heidän tasoonsa nähden hyvältä. Victor Olofsson ja kumppanit onnistuivat tekemään heti ylivoimalla tulosta. Joukkueesta löytyy kyllä tarpeeksi taitoa kaataakseen heikon Arizonan. Liuskalle lähdetään pelaamaan kotijoukkue Buffalo Sabresin voittoa – Sabresin pelaajamateriaali on napsun verran parempi, ja he pääsevät pelaamaan kotonaan.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!