Banner Image
20.10. NHL: Buffalo Sabres – Vancouver Canucks | Sabres isossa testissä

2021-10-20 02:00:00

Vancouver Canucks

Panos
2.5/5

Buffalo Sabres ja Vancouver Canucks kohtaavat tiistain ja keskiviikon välisenä yönä NHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Buffalossa KeyBank Centerissä kello 02:00.

Sabres aloitti kautensa vahvasti

Kotijoukkue Buffalo Sabres aloitti oman NHL-kautensa kahdella voitolla. Ensimmäisessä ottelussa Buffalo kohtasi Montreal Canadiensin, josta kirjattiin kotijoukkueelle komea 5-1-voitto. Kauden toinen kohtaaminen olikin NHL:n huonointa joukkuetta Arizona Coyotesia vastaan – tämä ottelu päättyi Buffalon 2-1-voittoon voittomaalikilpailun jälkeen. Vaikka ottelu venyi tuonne saakka, niin Buffalo oli pelillisesti kilometrin edellä Arizona Coyotesia, vaikka Buffalon joukkue on myös todella heikko kuluvalla kaudella.

Buffalo joutuu pelaamaan ilman supertähti Jack Eichelia. On hyvinkin todennäköistä, että Eichelin pelit ovat pelatut Buffalo-leirissä kokonaan. Buffalo menetti tälle kaudelle myös Rasmus Ristolaisen ja Sam Reinhartin, joten joukkueen tulivoima on kaventunut hirmuisesti edelliskausista. Victor Olofsson, Casey Mittelstadt, Jeff Skinner, Dylan Cozens ja Rasmus Asplund kantavat suurta tulosvastuuta joukkueessa – nimilista ei todellakaan ole parhaimmasta päästä. Joukkue joutuu tyytymään omiin lupauksiinsa, eivätkä he vielä tässä vaiheessa kykene joukkuetta kannattelemaan loputtomiin.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Canucksilla kasassa mielenkiintoinen rosteri

Vancouver Canucks on pelannut kuluvalla kaudella kolme ottelua, joista saldona on yksi voitto ja kaksi tappiota. Canucks aloitti oman kautensa 2-3-tappiolla Edmonton Oilersia vastaan. Kauden toisessa kohtaamisessa Canucks onnistui voittamaan Philadelphia Flyersin lukemin 5-4. Kolmannessa ottelussa Canucks kärsi tappion Detroit Red Wingsille lukemilla 1-3. Jokaisessa Vancouverin pelissä he ovat kyenneet luomaan todella monta vaarallista maalintekopaikkaa. Kurssi tulee joukkueella kääntymään varmasti samanlaisella pelaamisella.

Seuraavana vastassa on pelaajamateriaaliltaan heikko Buffalo Sabres, joten Vancouver kykenee jälleen kerran luomaan kourallisen tekopaikkoja. Canucks teki muutaman todella mielenkiintoisen hankinnan kuluvalle kaudelle – puolustaja Oliver Ekman-Larsson ja laituri Conor Garland saapui Arizona Coyotesin riveistä vahvistamaan Canucks-leiriä. Kokonaisuudessaan Vancouverin joukkue on todella kilpailukykyinen jokaisella osa-alueella tämän kauden osalta.

Vierailijat vahvoilla ottelussa

Vancouver Canucks lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mikä ei tule kenellekään yllätyksenä. Joukkueiden pelaajamateriaalissa on hurjat erot, eikä kotijoukkueen Casey Mittelstadtin ja Henri Jokiharjun poissaolot helpota joukkueen tilannetta yhtään. Vuorostaan Vancouver saa kärkikenttäänsä takaisin Brock Boeserin viimeisimmän tiedon mukaan. Vierailijoiden tulivoima on valtaisa, eikä Sabresin puolustus kykene poikia pitämään poissa vaarallisilta tekopaikoilta. Canucks nappaa kauden ensimmäisen varsinaisen peliajan voiton Buffalo Sabresin kustannuksella.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!