Banner Image
31.3. NHL: Buffalo Sabres – Winnipeg Jets | Molemmat joukkueista hyvässä tulosvireessä

Winnipeg Jets

@2.05

Panos
2/5

Buffalo Sabres ja Winnipeg Jets taistelevat keskiviikon ja torstain välisenä yönä sarjapisteistä NHL:ssä. Ottelu pelataan Buffalossa KeyBank Centerissä kello 02:00.

Sabres ja Jets hyvässä vireessä

Kotijoukkue Buffalo Sabres on voittanut viidestä edellisestä pelistään kolme kamppailua. Vuorostaan vierasjoukkue Winnipeg Jets on napannut viidestä edellisestä kamppailustaan peräti neljä voittoa. Molemmat joukkueista ovat olleet maaliskuun aikana todella hyvässä tulosvireessä. Buffalon osalta loppukauden peleissä ei ole panosta, sillä matkaa pudotuspelipaikkaan on tässä vaiheessa aivan liian paljon. Winnipeg Jetsillä on vielä pieni mahdollisuus kairata itsensä pudotuspeleihin, mutta vaikeaa se tulee olemaan.

Jets ei ole missään nimessä luovuttanut oman kautensa suhteen, sillä pelaamisesta huokuu taistelutahto. Kamppailutilanteet voitetaan ja yleisellä tasolla kentällä tekeminen on vahvaa. Jets on kymmenestä edellisestä ottelustaan hävinnyt ainoastaan kolme kamppailua, joten tekemisen meininki on kohdillaan vierasjoukkueella. Nyt vastaan asettuu Buffalo Sabres, joka pelaa täysin paineettomassa tilassa. Jets on joukkueena huomattavasti laadukkaampi sekä laajempi kuin Buffalo Sabres.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Jets parempi suoriutuja

Winnipeg Jets on pelannut kuluvalla kaudella 67 ottelua, joista saldona on 32 voittoa ja 35 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 74 kappaletta, jonka myötä se majailee Läntisessä konferenssissa sijalla 10. ja omassa divisioonassaan sijalla 6. – Jets on kahden pisteen päässä Läntisen konferenssin yhdeksäntenä olevasta Vegas Golden Knightsista. Joukkueen maaliero on 67 pelatun pelin jälkeen 208:203. Jets on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,10 maalia vastustajan verkon perukoille, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,03 maalin verran.

Buffalo Sabres on pelannut kuluvalla kaudella 67 ottelua, joista saldona on 24 voittoa ja 43 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 58 kappaletta, jonka myötä se majailee Itäisessä konferenssissa sijalla 12. ja Atlantin divisioonassa sijalla 6. Sabresin kausi tulee päättymään runkosarjaan, sillä piste-eroa pudotuspeleihin on aivan liian paljon tässä vaiheessa kautta. Sabresin maaliero on 67 pelatun pelin jälkeen 181:235. Sabres on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,70 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,51 maalin verran.

Vierasjoukkue parempi jokaisella osa-alueella

Winnipeg Jets on Buffalo Sabresia parempi jokaisella osa-alueella. Jets on tehokkaampi pelaamaan erikoistilanteita sekä huomattavasti parempi joukkue pelaamaan 5 vs. 5 -peliä. Maalivahtien kaksintaisto menee heittämällä vierasjoukkueelle, sillä Connor Hellebuyck lukeutuu NHL:n parhaimpien maalivahtien joukkoon. Kotijoukkueen maalissa aloittaa mitä todennäköisemmin Dustin Tokarski, jonka torjuntaprosentti on kuluvalla kaudella 90,2%, päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 3,16. Kotijoukkueelta poissa pelaavasta kokoonpanosta on Drake Caggiula, Colin Miller sekä John Hayden. Vierailijoilta poissa vuorostaan on Cole Perfetti ja Dylan Samberg – poissaolot eivät vaikuta ottelun lopputulemaan millään tavalla. Buffalo Sabres on onnistunut lähiaikoina kaatamaan todella kovia joukkueita, mutta tämän hetkistä virettä voidaan pitää jopa hieman ylisuorittamisena, joten liikaa painoarvoa voitoille ei kannata antaa. Liuskalle valitaan vierasjoukkue Winnipeg Jetsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 2,05.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!