Banner Image
30.11. NHL: Calgary Flames – Pittsburgh Penguins | Hyvässä vireessä olevat joukkueet vastakkain

2021-11-30 04:00:00

Pittsburgh Penguins ML

Panos
1.5/5

Calgary Flames ja Pittsburgh Penguins kohtaavat toisensa maanantain ja tiistain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Calgaryssä Scotiabank Saddledomessa kello 04:00.

Molemmat joukkueista hyvässä vireessä

Kotijoukkue Calgary Flames on pelannut kuluvalla kaudella 21 ottelua, joista saldona on 12 voittoa ja yhdeksän tappiota. Flames majailee omassa konferenssissaan ja divisioonassaan toisena. Joukkueen maaliero on 21 pelatun pelin jälkeen 70:42, joten kausi on kokonaisuudessaan ollut varsin hyvä. Flames on edellisten viiden ottelun aikana kärsinyt ainoastaan yhden tappion, joka tuli Winnipeg Jetsiä vastaan lukemin 2-4. Ennen kyseistä tappiota joukkue porskutti neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa.

Vierasjoukkue Pittsburgh Penguins on pelannut kuluvalla NHL-kaudella 21 ottelua, joista saldona on 10 voittoa ja 11 tappiota. Penguins majailee omassa konferenssissaan sijalla 8. ja omassa divisioonassaan sijalla 5. Joukkueen maaliero on 21 pelatun pelin jälkeen 61:56. Vierailijat ovat lähiaikoina pelannut todella hyvin. Kuuden edellisen ottelun saldona on ainoastaan yksi tappio, joka tuli viime ottelussa Montreal Canadiensia vastaan lukemilla 3-5. Ennen tätä ottelua joukkue porskutti viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Penguins parantunut otteitaan roimasti

Vierasjoukkue Pittsburgh Penguinsin alkukausi oli todella hankala, kun se joutui käytännössä pelaamaan koko alkukauden ilman ykkös- kakkossentteriään. Huolena oli myös muutkin poissaolot, jonka takia kausi alkoikin hieman nihkeästi. Nyt joukkue on päässyt hyvään vireeseen ja pelaaminen näyttää todella hyvältä. Varsinkin puolustuspelaamisen osalta peli on ollut täydellistä, pois lukien viime ottelu Montreal Canadiensia vastaan. Penguinsin voittoputken aikana joukkue päästi omissa ainoastaan kolme maalia, joten puolustus- ja maalivahtipeli on ollut aivan timanttia.

Penguinsin kokoonpanosta putosi pois hyökkääjä Bryan Rust, ja tilalle nostettiin kokoonpanoon Drew O’Connor. Myös Evgeni Malkin on vielä poissa pelaavasta kokoonpanosta, mutta hänen pelikuntonsa lähenee päivä päivältä. Penguins-leiri pelaa tällä hetkellä todella hyvin, eikä sen pelaamisessa ole puutteita. Penguinsin on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,90 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on kolissut ottelua kohden 2,67 maalin verran.

Flames ennakkosuosikki

Calgary Flames lähtee tähän otteluun ennakkosuosikkina, mikä ei tule kylläkään yllätyksenä. Kotijoukkue on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,33 maalia vastustajan nuottaan, ja omissa on soinut ottelua kohden ainoastaan 2,00 maalin verran. Calgary pelaa myös todella hyvin, mutta vierailijoiden hyvä puolustusvire ja yleinen peli-ilo houkuttavat pelaamaan vierailijoiden voittoa lopullisena. Kertoimet ovat jo hieman laskusuunnassa vierailijoille, mutta pelattavalla tasolla se todellakin on vieläkin. Joukkueiden erot eivät kuitenkaan suuret ole pelaajamateriaalin osalta, eikä itse pelaamisen kannalta. Liuskalle valitaan vierailijoiden voitto lopullisena.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!