Banner Image
24.4. NHL: Calgary Flames – Vancouver Canucks | Vierailijoiden pudotuspelihaaveet murenevat

Calgary Flames

Panos
1.5/5

Calgary Flames ja Vancouver Canucks kohtaavat toisensa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä NHL-kaukalossa. Ottelu pelataan Calgaryssä Scotiabank Saddledomessa kello 05:00.

Canucksin kausi tyssää runkosarjaan

Vancouver Canucks aloitti oman NHL-kautensa katastrofaalisen heikosti, mutta valmentajan vaihdoksen jälkeen tekeminen oli vahvaa. Se kaikista hienoin palkinto jää kuitenkin saamatta, sillä Canucksin mahdollisuudet pudotuspeleihin ovat viime tappion myötä käytännössä mahdottomat. Vaikka Canucks voittaisi loppukauten pelinsä, se ei riittäisi viemään heitä pudotuspeleihin. Onko Canucksilla tankki tyhjänä viime ottelun tappion myötä, kun enää ei peleissä ole panosta?

Flames tulee voittamaan Tyynenmeren divisioonan helposti, sillä Edmonton Oilers on jo sen verran kaukana pisteissä. Flames varmistaisi seuraavalla voitollaan itselleen divisioonansa voiton, joten sitä he varmasti lähtevät hakemaan. Flames pelasi edellisen ottelunsa Dallas Starsia vastaan, joka päättyi kotijoukkue Flamesin 4-2-voittoon. Kotijoukkue pääse lähtemään ensi yön otteluun terveellä kokoonpanolla, ainoastaan alisuoriutuja Sean Monahan on loppukauden pelit poissa.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Flames laadukkaampi joukkue

Kotijoukkue Calgary Flames on joukkueiden vertailussa huomattavasti laadukkaampi sekä laajempi pelaajamateriaaliltaan. Flames on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,55 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut 2,47 maalin verran – Flames on koko NHL:n kolmanneksi vähiten maaleja päästänyt joukkue. Canucks on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,99 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut 2,81 maalin verran. Erikoistilannepelaamisessa kotijoukkue Flames on ollut kokonaisvaltaisesti parempi kuin Canucks.

Flamesin pelaaminen ei roiku ainoastaan vain yhden tuloskentällisen varassa, vaan tulosvastuuta kannetaan suurella rintamalla. Johnny Gaudreau, Elias Lindholm sekä Matthew Tkachuk kantavat kuitenkin suurinta vastuuta tuloksen teossa. 5 vs. 5 -pelaamisessa kotijoukkue Flames on valovuoden edellä Canucksia. Flamesin vahvuutena on erinomainen puolustus- ja maalivahtipeli, jonka takia se on kuluvalla kaudella päästänytkin todella vähän maaleja. Flames on jokaisella osa-alueella laadukkaampi joukkue kuin Canucks.

Flamesin voittoa liuskalle

Calgary Flames lähtee ensi yön otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Se pääsee lähtemään otteluun paljon paremmista lähtökohdista kuin Canucks. Vierailijoilla on huolia kokoonpanonsa kanssa, kun poissa on Bo Horvat, Tanner Pearson sekä liuta muita pelaajia. Flames pääsee lähtemään huomattavasti terveemmällä kokoonpanolla. Liuskalle valitaan kotijoukkue Calgary Flamesin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,81.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!