Banner Image
21.2. NHL: Calgary Flames – Winnipeg Jets | Illalla heilutellaan maaliverkkoja

Yli 5,5 maalia

@1.74

Panos
1.5/5

Calgary Flames ja Winnipeg Jets kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa maanantaina kello 23:00. Ottelu pelataan Calgaryssä Scotiabank Saddledomessa.

Flamesin hyökkäyspelaaminen tehokasta

Calgary Flames on pelannut todella vakuuttavaa kiekkoa All-Star -tauon jälkeen, sillä se on voittanut kaikki kuusi kamppailua putkeen. Tällä hetkellä Flamesin voittoputki on jo yhdeksän ottelun mittainen, joten pelaaminen on jo tovin ollut hyvällä mallilla. Flames on takonut hurjaa tahtia kiekkoa vastustajan nuottaan lähiaikoina. Tauon jälkeen kuudessa pelissä Flames-leiri on onnistunut tekemään peräti 30 maalia, joten maalinteko-ongelmia ei tällä leirillä ole.

Flames on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,42 maalia kuluvalla kaudella. Kotijoukkueen parhaimpana pistemiehenä on ollut artisti Johnny Gaudreau tehoilla 20+43=63 ja toiseksi tehokkaimpana on ollut Matthew Tkachuck tehoilla 24+32=56. Tämä kyseinen tuloskenttä löytää ottelussa kuin ottelussa ne tarvittavat tekopaikat.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Jetsin ykköskenttä alkanut tekemään tulosta

Winnipeg Jets on pelannut tauon jälkeen seitsemän ottelua, joista se on kyennyt voittamaan neljä kamppailua. Viisi näistä peleistä on päättynyt yli 5,5 maaliin, joten suhteellisen usein verkko on heilunut molemmissa päissä. Jetsin ykköskenttä on alkanut heräilemään tähän kauteen, joka on hyvä asia jatkoa ajatellen. Mark Scheifele ja Blake Wheeler ovat nakuttaneet yhteensä 20 tehopistettä edelliseen viiteen kamppailuun – on erittäin tärkeää Jetsin kannalta, että nämä herrat ovat heränneet kunnolla tuloksentekoon.

Jets on paukuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,92 maalia vastustajan nuottaan, joten vielä emme voi parhaasta mahdollisesta tuloksesta puhua. Jetsiltä löytyy paljon tulivoimaa ja ratkaisukykyä, mutta vielä se ei ole parhaimpaan iskuun päässyt. Suunta on kuitenkin kokoajan ylöspäin, joten voimme odottaa maalimäärän nousevan kauden edetessä.

Maaliverkot heilumaan

Flames on pelannut tauon jälkeen kuusi ottelua, joista viisi on päättynyt yli 5,5 maaliin. Molempien joukkueiden hyökkäyspelaaminen on ollut tehokasta ja maalipaikkoja on kyetty luomaan hyvällä tahdilla viime otteluissa. Hyökkäysvoimaa on enemmän suhteessa puolustusvoimaan tässä ottelussa, joten maalipaikkoja on kyllä luvassa molemmissa päissä. Liuskalle valitaan yli 5,5 maalia ottelussa 1,74 kertoimella. Flames pääsee lähtemään tähän otteluun täysin terveellä kokoonpanolla, mutta vierailijoilta on muutama pelaaja poissa. Cole Perfetti ja Andrew Copp ovat day-to-day -listalla, joten heidän pelaaminen ei ole vielä varmaa tässä vaiheessa – jos herrat pukevat pelipaidan illalla päälleen, niin Jets saa hieman lisää tulivoimaa.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!