Banner Image
29.3. NHL: Chicago Blackhawks – Buffalo Sabres | Hyökkäyspelaamisen juhlaa

Yli 5,5 maalia

@1.74

Panos
2.5/5

Chicago Blackhawks ja Buffalo Sabres kohtaavat toisensa maanantain ja tiistain välisenä yönä täysin panoksettomassa ottelussa. Kamppailu käydään Chicagon United Centerissä kello 03:30.

Maali-iloittelua luvassa?

Molempien joukkueiden viime peleissä ollaan nähty runsaasti maaleja. Kotijoukkue Hawksin neljä edellistä peliä on päättynyt yli 5,5 maaliin, kun taas vuorostaan vierasjoukkue Buffalo Sabresin kolme edellistä kamppailua on päättynyt yli 5,5 maaliin. Hawksin ja Sabresin puolustuspelaaminen on ollut koko kauden ajan todella heikkoa, jonka takia heidän otteluissa paljon maaleja nähdäänkin. Hawks on päästänyt keskimäärin ottelua kohden 3,44 maalia omiin, Sabres on vuorostaan päästänyt 3,48 maalia omiin.

Blackhawksin peleistä 39 on päättynyt yli 5,5 maaliin, kun taas vuorostaan Buffalo Sabresin peleistä 37 on päättynyt yli 5,5 maaliin – molemmat joukkueet ovat pelanneet kuluvalla kaudella 66 kamppailua, joten runsasmaalisia otteluita on ollut enemmän kuin vähämaalisia. Tässä kyseisessä ottelussa sama kaava tulee jatkumaan. Hyökkäysvoimaa suhteessa puolustuskykyyn on huomattavasti enemmän.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Tuloskentät isossa roolissa

Kotijoukkueen Alex DeBrincat Dylan StromePatrick Kane -akseli on ollut huimassa vireessä viime peleissä, eikä heillä tule olemaan Buffalo Sabresin kaltaista joukkuetta vastaan ongelmia löytää tekopaikkoja. Vierasjoukkueen tulosvastuuta kantaa myös joukkueen ykköskenttä, jossa viilettää Jeff Skinner, Tage Thompson sekä Alex Tuck. Nämä herrat kykenevät myös luomaan rutkasti maalipaikkoja heikosti puolustavaa Hawksia vastaan.

Kumpikaan joukkueista ei pelaa puolustusvoittoista peliä, joten tästä ottelusta on aivan turhaa odottaa ”asemataistelua”. Sabres pelasi viime yönä New York Rangersia vastaan pelin, josta se kärsi 4-5-tappion jatkoajan jälkeen. Sabres ei pääse lähtemään otteluun siis tuoreilla jaloilla. Sabresin maalissa pelasi Rangersia vastaan 40-vuotias veteraani Craig Anderson, joten Hawksia vastaan maalissa aloittanee Dustin Tokarski, jonka torjuntaprosentti on 90,7%. Hawksilla aloittavana maalivahtina on mitä todennäköisemmin Kevin Lankinen, jonka torjuntaprosentti on kuluvalla kaudella ollut 88,9%, päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 3,50.

Verkot tötterölle

Molempien joukkueiden osalta puolustus- ja maalivahtipelaaminen on surkeata. Kyseessä on perinteinen maalintekokilpailu kahden heikosti puolustavan joukkueen välillä. Liuskalle valitaan yli 5,5 maalia ottelussa kertoimella 1,74. Hawks on lähtökohdiltaan paremmassa asemassa, mutta kotijoukkueen voittoa en lähtisi pelaamaan. Sabres on kyennyt viisi edellistä peliä viemään aina jatkoille tai voittolaukauksille saakka hyviä joukkueita vastaan. Tulivoimaa tässä ottelussa on liiakseen puolustusvoimaan nähden, joten on todella vaikea kuvitella pelin jäävän vähämaaliseksi nyhjäämiseksi.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!