Banner Image
14.12. NHL: Chicago Blackhawks – Calgary Flames | Katkaiseeko Flames tappioputkensa?

2021-12-14 02:30:00

Calgary Flames

Panos
1.5/5

Chicago Blackhawks ja Calgary Flames kohtaavat maanantain ja tiistain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Chicagossa United Centerissä kello 02:30. Chicago Blackhawks ja Calgary Flames ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen, jolloin vierasjoukkue Calgary Flames oli parempi lukemin 5-2.

Blackhawksin hyökkäyspeli takkuaa

Kotijoukkue Chicago Blackhawks on pelannut kuluvalla kaudella 27 ottelua, joista saldona on 10 voittoa ja 17 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa ainoastaan 22 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 14. ja omassa divisioonassaan sijalla 7. Blackhawksin maaliero on 27 pelatun pelin jälkeen 59:89. Blackhawksin alkukausi lähti todella karmealla tavalla liikkeelle, kun organisaation sisällä tapahtuneet asiat menneisyydestä pyörivät silmissä. Tämä vaikutti suuresti koko joukkueen tekemiseen niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Blackhawks ulosti entisen valmentajansa Jeremy Collittonin sekä GM Stan Bowmanin, joten kausi ei missään nimessä ole ollut ruusuilla tanssimista.

Pelillisissä asioissa joukkueella on ollut suuria ongelmia molemissa suunnissa, mutta suurimmat vaikeudet ovat joukkueen heikossa hyökkäyspelaamisessa. Vaikka pelaajamateriaaliltaan Blackhawks on todella tulivoimainen ja taitava joukkue, niin silti hyökkäyspeli takkuaa todella pahasti. Blackhawks on tehnyt ainoastaan keskimäärin ottelua kohden 2,19 maalia vastustajan nuottaan, joka on aivan liian vähän NHL:n mittakaavalla. Vuorostaan omissa on kolissut keskimäärin ottelua kohden 3,19 maalin verran. Ennen kauden alkua odotukset olivat korkealla, kun Blackhawks teki todellä hyviä pelaajasiirtoja joukkueeseensa, mutta todellisuus on ollut aivan toinen.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Flames tappioputkessa

Vierasjoukkue Calgary Flames on pelannut kuluvalla kaudella 28 ottelua, joista saldona on 15 voittoa ja 13 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 36 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 3. ja omassa divisioonassaan sijalla 2. Flamesin maaliero on 28 pelatun pelin jälkeen 85:62. Kokonaisuudessaan Flamesin kausi on ollut varsin mallikas, mutta tällä hetkellä joukkue porskuttaa peräti neljän ottelun mittaisessa tappioputkessa. Tappioista huolimatta joukkueen pelaaminen on näyttänyt hyvältä, joten on aivan turhaa alkaa painelemaan paniikkinappulaa. Se on luonut tappio-otteluissa huomattavasti enemmän maaliodottamaa kuin vastustajansa.

Liikaa painoarvoa ei siis kannata antaa nykyiselle tappioputkelle, sillä pelissä ei mikään ole muuttunut radikaalisti. Flames on tähän mennessä päästänyt maaleja keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,21 omassa päässä, joka on NHL:n toiseksi vähiten keskiarvoltaan. Vuorostaan maaleja se on kyennyt tekemään vastustajan päähän keskimäärin ottelua kohden 3,04 kappaletta. Flamesillä on kokonaisvaltainen paketti kasassa, eikä siitä löydy heikkouksia miltään osa-alueelta. Flamesin paras pistemies on ollut hyökkääjä Johnny Gaudreau tehoilla 10+20=30.

Vierasjoukkue katkaisee tappioputkensa

Chicago Blackhawksin pelaaminen uuden valmentajan Derek Kingin alaisuudessa on ollut hieman puolustuspelaamisen kannalta parempaa, mutta vuorostaan hyökkäyspeli on ollut heikompaa. Varsinkin ylivoima on kärsinyt huomattavasti uuden valmentajan alaisuudessa. Vastustajana Flames on todella hankala Hawksille, joka kärsii heikosta viimeistelystä ja ylipäätään heikosta hyökkäyspelaamisesta. Hawksin parhain pistemies on ollut puolustaja Seth Jones 23 tehopisteellä. Hyökkääjistä tehokkaimpana on ollut Patrick Kane tehoilla 7+15=22. Flamesin puolustuspelaaminen tulee tuottamaan suuria vaikeuksia kotijoukkueelle. Liuskalle valitaan vierasjoukkueen voitto varsinaisella peliajalla. Vaikka Flames porskuttaa tappioputkessa, niin sen pelaaminen on huomattavasti paremalla pohjalla kuin Hawksilla.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!