Banner Image
19.2. NHL: Chicago Blackhawks – Dallas Stars | Stars ryöstöretkelle

Dallas Stars

@2.10

Panos
1/5

Chicago Blackhawks ja Dallas Stars taistelevat sarjapisteistä perjantain ja lauantain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Chicagossa United Centerissä kello 03:30.

Starsilla hyvät saumat kuroa pudotuspeliviivaa kiinni

Dallas Starsilla on todella hyvät saumat lähteä kuromaan pudotuspeliviivaa kiinni, kun vastaan asettuu heikko Chicago Blackhawks. Kotijoukkue Hawksilla on allansa peli viime yöltä, jossa se kärsi tappion Columbus Blue Jacketsille lukemin 7-4. Stars pelasi viime ottelunsa pari päivää sitten Colorado Avalanchea vastaan, josta se nappasi maukkaan 4-1-voiton tiukan selviytymistaistelun jälkeen. Stars on tällä hetkellä kuuden pisteen päässä Nashville Predatorsista, joka on pudotuspeliviivan yläpuolella, mutta Stars on pelannut kaksi peliä vähemmän.

Stars on alkukauden vaikeuksien jälkeen saanut pikkuhiljaa juonen päästä kiinni, ja nyt joukkue porskuttaa kohti pudotuspelejä. All-Star -tauon jälkeen Stars on pelannut nejä ottelua, joista se on kyennyt voittamaan kolme. Vuorostaan Chicago Blackhawks on voittanut tauon jälkeen neljästä pelistä kaksi. Kotijoukkueella ei ole mitään asiaa pudotuspeleihin tämän kauden osalta, mutta vierailijoilla on vielä kaikki saumat kairata itsensä pudotuspeleihin. Heikoista joukkueista Starsin täytyy yksinkertaisesti napata tärkeät pisteet himaan.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Stars parempi suorittaja jokaisella osa-alueella

Dallas Stars on pelannut kuluvalla kaudella 47 ottelua, joista saldona on 26 voittoa ja 21 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 54 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 10. ja omassa divisioonassaan sijalla 5. Starsin maaliero on 47 pelatun pelin jälkeen 139:141. Starsin peleissä on totuttu jo useamman vuoden näkemään vähämaalisia pelejä heidän pelitapansa vuoksi. Tiivis viisikkopuolustus on Starsin vahvin ase ollut jo pidemmän aikaa – Hawksin maalinteko on tökkinyt kuluvalla kaudella, joka ei tiedä hyvää puolustusvoittoista joukkuetta vastaan.

Stars on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,96 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,00 maalin verran. Parantamisen varaa joukkueella on vielä jokaisella osa-alueella, mutta täysin heikosta suorittamisesta emme voi puhua. Kotijoukkue Blackhawks on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,42 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut 3,38 maalin verran. Joukkueiden erot ovat suuret jokaisella osa-alueella, tietenkin Dallas Starsin eduksi. Erikoistilannepelaamisen kannalta Dallas Stars on myös ollut parempi Blackhawksia.

Löytääkö Hawks maalijyvän?

Vaikka Hawks omistaa suhteellisen kovan nipun paperilla, niin pelikentällä tekeminen on ollut surkeaa. Ainoastaan Patrick Kane, Alex Debrincat ja Seth Jones saavat puhtaat paperit kenttäpelaajista. Patrick Kane on ollut todella tehokas Dallasia vastaan, mutta sillä ei ole tämän pelin kanssa mitään merkitystä. Stars pelaa todella hyvää puolustusvoittoista peliä, joka tekee hallaa Hawksin mahdollisuuksille pelata voitosta. Stars pääsee lähtemään tähän otteluun tuoreilla jaloilla, kun taas vuorostaan Hawksilla on eiliseltä tappio-peli allansa. Liuskalle valitaan Dallas Starsin voitto varsinaisella peliajalla maukkaalla 2,10 kertoimella. Hawksin hyökkäyspelaaminen ei vakuuta, eikä kyllä myöskään puolustuspelaaminen. Stars on jokaisella osa-alueella laadukkaampi joukkue.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!