Banner Image
20.2. NHL: Chicago Blackhawks – Florida Panthers | Pantterilauma metsästämässä kolmatta voittoaan putkeen

Florida Panthers

@1.95

Panos
2/5

Chicago Blackhawks ja Florida Panthers kohtaavat toisensa sunnuntain prime time -ottelussa kello 22:00. Ottelu pelataan Chicagossa United Centerissä.

Florida aloittanut vahvasti tauon jälkeen

Florida Panthers on pelannut vasta kaksi ottelua All-Star -tauon jälkeen. Molemmista kamppailuista kirjattiin Panthers-leirille voitot tilille. Ensimmäisenä kaatui Carolina Hurricanes jatkoajan jälkeen lukemilla 3-2, jonka jälkeen Florida kävi ryöstämässä pisteet Minnesotasta lukemin 6-2. Panthers jatkaa siitä mihin se jäi ennen taukoa, eli silkkaa dominointia pelikentillä. Carolinaa vastaan pelattu peli meni aina jatkoille saakka, mutta pelitilanteiden valossa pantterilauma oli valovuoden edellä – laukaukset ottelussa menivät 31-18 pantterilauman hyväksi.

Florida on pelannut kuluvalla kaudella 49 ottelua, joista saldona on 34 voittoa ja 15 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 73 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan ja divisioonassaan sijalla 1. Floridan maaliero on 49 pelatun pelin jälkeen 201:140, joten meno on ollut hurjaa. Florida on koko NHL:n eniten maaleja tehnyt joukkue vihjeen kirjoitushetkellä. Kykeneekö Hawksin puolustuspelaaminen pitämään Floridan tuli- ja ratkaisuvoimaisen hyökkäyskaluston kurissa?

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Hawks vaikeuksissa Floridan käsittelyssä

Kotijoukkue Chicago Blackhawks on pelannut viisi ottelua All-Star -tauon jälkeen, josta se on voittanut kaksi kamppailua ja hävinnyt kolme. Viimeisessä ottelussaan Hawks kärsi 1-0-tappion Dallas Starsille jatkoajan jälkeen – tästä tuloksesta Hawks saa kiittää suuresti Marc-Andre Fleuryä, joka pelasti useampaan otteeseen Hawksin. Toki puolustuspelaaminen oli myös suhteellisen hyvää, mutta kyllä se viimeinen niitti tapahtui aina Fleuryn toimesta. Seuraavaksi vastaan asettuu Florida Panthers, joka on NHL:n tulivoimaisimpia joukkueita, joten on todella vaikea kuvitella Hawksin selviävän tästä rummutuksesta.

Hawks on päästänyt keskimäärin ottelua kohden 3,31 maalia oman selkänsä taakse, kun taas vuorostaan vastustajan päässä se on heiluttanut verkkoja ottelua kohden 2,37 maalin verran. On jopa hieman outoa sanoa, mutta Hawksin suurimmat ongelmat löytyvät hyökkäyspelaamisesta ja se jos joku on outoa tämän organisaation kohdalla. Vierasjoukkue Florida Panthers on vuorostaan heilutellut vastustajan verkkoa 4,10 maalin verran ottelua kohden, ja omissa on soinut ainoastaan 2,86 maalin verran keskiarvoltaan. Panthers on jokaisella osa-alueella valovuoden edellä kotijoukkuetta. Hawksin puolustus ei yksinkertaisesti ole sen tasoinen, että se kykenisi pitämään Floridan poissa maalintekopaikoilta, saatika itse haastamaan maalintekokilpailussa Floridaa.

Floridan pelinopeus liikaa Hawksille

Florida Panthers on järisyttävän vaarallinen joukkue luistelu- ja hyökkäysvoimansa kanssa. Hawks ei pysy vierailijoiden pelinopeudessa mukana millään tavalla. Oikeastaan Hawksilla ei tässä ottelussa pelillisesti ole mitään saumaa haastaa Floridaa, joten se vaatisi melkeinpä ihmeen, jos Hawks olisi tästä ottelusta se hallitseva osapuoli. Florida päihittää Hawksin 5 vs. 5 -pelaamisessa selkeästi, myös erikoistilannepelaamisen osalta Floridalla on suuri etu. Aleksander Barkov, Aaron Ekblad, Jonathan Huberdeau, Sam Bennett ja kumppanit ovat laadultaan parempia Hawksin tuloskentän pelaajiin verrattuna. Liuskalle valitaan Florida Panthersin voitto varsinaisella peliajalla.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!