Banner Image
27.2. NHL: Chicago Blackhawks – St. Louis Blues | Siipirikkoinen Hawks hankaluuksissa

St. Louis Blues

@1.95

Panos
2/5

Chicago Blackhawks ja St. Louis Blues kohtaavat toisensa sunnuntaina illalla NHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Chicagossa United Centerissä kello 22:00.

Hawksin alakerta heikossa hapessa

Chicago Blackhawksin puolustusosasto ja puolustuskyky ovat tällä hetkellä todella heikossa hapessa. Alakerrasta poissa on Jake McCabe, Riley Stillman sekä Calvin De Haan. Tilalla pelaavat Jakub Galvas ja Alec Regula, joten nämä herrat eivät missään nimessä kykene täyttämään poissaolijoiden saappaita. Kuluvalla kaudella Chicago Blackhawks on päästänyt keskimäärin ottelua kohden omissa 3,38 maalia. Tilanne ei tällä hetkellä vaikuta hyvältä puolustusosaston kannalta.

Hyökkäyksestä poissa on kapteeni Jonathan Toews, Jujhar Khaira, Tyler Johnson sekä Reese Johnson. Tällä hetkellä kotijoukkueen pelaaminen roikkuu tuloksien puolesta lähinnä Patrick Kanen ja Alex DeBrincatin ympärillä. Haluttua laajuutta ei yksinkertaisesti löydy, joka näytttelee suurta osaa Hawksin pelaamisessa. Hawks on tehnyt kuluvalla kaudella ottelua kohden ainoastaan 2,47 maalia, joten hyökkäyspelaamisenkin osalta kausi on mennyt aivan täysin penkin alle. Lähtökohdat Hawksilla eivät ole suotuisat St. Louis Bluesia vastaan.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Blues voittoputkessa

Vierasjoukkue St. Louis Blues porskuttaa tällä hetkellä kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa. Voitot tulivat Toronto Maple Leafsia, Philadelphia Flyersia ja Buffalo Sabresia vastaan. Nyt vastaan asettuu heikossa hapessa oleva Chicago Blackhawks, joten neljäs perättäinen voitto on todella lähellä. Blues pääsee lähtemään käytännössä täysin terveellä kokoonpanolla otteluun, sillä ainoastaan puolustaja Marco Scandella on poissa pelaavasta kokoonpanosta. Kyseinen poissaolo ei missään nimessä ole suuri pelillisesti.

Bluesilla on kuluvalle kaudelle jalkeilla todella laaja joukkue, sillä se omistaa kolme tasavahvaa tuloskenttää. Myös puolustuksesta löytyy paljon laajuutta ja osaamista jokaiseen suuntaan. Blues on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,57 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ainoastaan 2,73 maalin verran. Blues pääsee lähtemään illan otteluun todella hyvistä lähtökohdista, kun taas vuorostaan kotijoukkue ei.

Vierasjoukkue selkeästi vahvempi

St. Louis Blues päihittää kotijoukkueen jokaisella osa-alueella. Ainoastaan maalivahti Marc-Andre Fleury pistää kampoihin kotijoukkueen laariin, mutta muuten vierailijat ovat valovuoden edellä kaikessa. Hawks onnistui voittamaan edellisessä pelissään New Jersey Devilsin lukemin 8-5. Hawksin pelilliset otteet kentällä eivät voitosta huolimatta olleet hyviä. Nyt vastaan asettuu aivan toisen luokan vastustaja kuin Devils. Blues ei missään nimessä tule päästämään Hawksia yhtä usein tekopaikoille kuin aikaisemmat vastustajat. Pelillisesti kotijoukkueella ei ole mitään saumaa haastaa Bluesia tässä ottelussa. Liuskalle valitaan vierasjoukkue St. Louis Bluesin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,95. Siipirikkoinen alakerta Hawksilla tuottaa harmaita hiuksia.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!