Banner Image
22.10. NHL: Chicago Blackhawks – Vancouver Canucks | Kykeneekö Hawks avaamaan voittotilinsä?

2021-10-22 03:00:00

Chicago Blackhawks

Panos
1.5/5

Chicago Blackhawks ja Vancouver Canucks kohtaavat torstain ja perjantain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Chicagossa United Centerissä kello 03:00.

Hawksin kauden aloitus ollut hankala

Kotijoukkue Chicago Blackhawksin alkukausi on ollut todella hankala, sillä neljästä pelaamastaan pelistä se ei ole kyennyt voittamaan yhtäkään. Hawksin kausi alkoi kolmen ottelun mittaisella vieraskiertueella, mutta nyt he pääsevät onneksi pelaamaan vielä kolme seuraavaa peliä kotonaan United Centerissä. Ensi yön ottelu on siitä erikoinen, että siellä juhlitaan Patrick Kanen 1000. ottelun rajapyykkiä – Kane on Blackhawks-leiristä kuudes pelaaja, joka on kyennyt samoihin pelimääriin.

Edellisessä ottelussaan Chicago taipui New York Islanderssille lukemin 1-4, mutta tässä ottelussa oli jo huomattavasti parempaa tekemistä kotijoukkueella, kun aikaisemmissa kauden otteluissa. Hawksin pelien alut ovat olleet todella surkeita, mutta nyt joukkue pystyi puolustautumaan alun takaiskuilta – oikestaan Hawks hallitsi pelitapahtumia ensimmäisen erän osalta miten halusi, mutta tulosta ei syntynyt. Joukkueen pelaaminen on kuitenkin menossa kokoajan oikeaan suuntaan.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Canucksilla myös ongelmia

Vierasjoukkue Vancouver Canucksin kausi ei ole lähtenyt myöskään parhaimmalla mahdollisella tavalla liikkeelle. Joukkue on pelannut kuluvalla kaudella neljä ottelua, joista se on kyennyt voittamaan ainoastaan yhden voittomaalikilpailun jälkeen. Joukkueen suurimpana ongelmana on ollut heikko puolustuspelaaminen. Quinn Hughesin ja Travis Hamonicin poissaolot vaikuttavat näköjään joukkueen puolustuspelaamiseen todella paljon.

Oliver Ekman-Larsson ja Tyler Myers joutuvat kantamaan tällä hetkellä aivan liian paljon vastuuta puolustuksessa, mutta asialle ei juuri mitään voi – joukkueen muut avoimena olevat puolustajat ovat suhteellisen heikkoja. Tulivoimaa tästä joukkueesta löytyy kyllä, mutta jos puolustus vuotaa jokaisessa pelissä kuin viimeistä päivää, niin voittoja on todella hankalaa napsia. Canucks lähtee ensi yön otteluun allansa 2-5-tappio Buffalo Sabresista.

Hawks nappaa avausvoiton

Chicago Blackhawks omistaa järisyttävän tulivoiman, mutta vielä emme ole nähneet tältä laumalta parasta antia. Nyt tulee vastaan ensimmäistä kertaa joukkue, jonka heikkoutena on puolustuspelaaminen, joten nyt on se oikea hetki avata ketsuppipullo. Jeremy Collitonin on saatava voitto, muuten hänen aikansa alkaa olla luetut pikkuhiljaa Chicago Blackhawksin organisaatiossa. Vaikka Hawksin johtaviin pelaajiin kuuluva Patrick Kane onkin sitä mieltä, että pelaamisen heikkous ei ole johtunut valmennuksesta, mutta valitettavasti kyllä se on vaikuttanut. Chicago lähtee kaikesta huolimatta otteluun ennakkosuosikkina, eikä se ole ihmekään – sillä on todella kilpailukykyinen joukkue kasassa, mutta pelaaminen on vain ollut hieman nuhaista kauden alussa. Canucks-puolustajien poissaolot tekevät Hawksista selkeästi iskukykyisemmän joukkueen – liuskalle lähdetään pelaamaan kotijoukkueen voittoa.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!