Banner Image
17.4. NHL: Colorado Avalanche – Carolina Hurricanes | Avalanche poissaoloista huolimatta laadukkaampi

Colorado Avalanche ML

@1.76

Panos
1.5/5

Colorado Avalanche ja Carolina Hurricanes kohtaavat toisensa erittäin mielenkiintoisessa ottelussa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Ottelu pelataan Denverissä Ball Arenalla kello 04:00.

Avalanchen paketti hyvin kasassa

Colorado Avalanche kärsi alkukauden aikana suurista poissaoloista, jonka takia tuloksellinen pelaaminen oli alkukauden ajan todella heikkoa. Nyt joukkue porskuttaa koko NHL:n ensimmäisenä sarjataulukon osalta. Avalanche on yksi suurimmista suosikeista voittamaan koko homman pudotuspelien päätteeksi. Pelaajamateriaaliltaan Colorado on älyttömän leveä ja hyökkäys- sekä ratkaisuvoimaa siltä löytyy vaikka muille jakaa. Tällä hetkellä joukkueen pelaavasta kokoonpanosta on poissa kaksi suurta nimeä, sillä hyökkääjät Nazem Kadri ja Gabriel Landeskog ovat loppu runkosarjan ajan poissa. Puolustajista Ryan Murray on poissa.

Vaikka Avalanchen kokoonpanosta poissa on merkittäviä nimiä, niin silti se on yksi NHL:n vaarallisimmista joukkueista laajuutensa myötä. Puolustuskalusto kotijoukkueella on rautaa. Bowen Byram on päävaivojensa jälkeen palannut pelaavaan kokoonpanoon. Devon Toews ja Cale Makar ovat koko NHL:n vaarallisin pakkipari. Tällä hetkellä Colorado Avalanche porskuttaa hurjassa kahdeksan ottelun mittaisessa voittoputkessa. Poissaolot eivät ole horjuttanut Coloradon tuloksellista pelaamista.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Vierasjoukkueen hyökkäyspelissä parantamisen varaa

Carolina Hurricanes on joukkueena todella vaarallinen, mutta heidän hyökkäyspelaamisessaan on vielä paljon parantamisen varaa. Carolina Hurricanes on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,28 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan kotijoukkue Colorado Avalanche on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden peräti 3,82 maalia vastustajan nuottaan. Hurricanes on kuitenkin koko NHL:n vähiten maaleja päästänyt joukkue, joten puolustus- ja maalivahtipelaamisen osalta kaikki on viimeisen päälle kunnossa. Kykeneekö se kuitenkaan pitämään Coloradon luistelu- ja tulivoimaista joukkuetta kurissa?

Avalanche on kuudenneksi vähiten maaleja päästänyt joukkue NHL:ssä, joten ei heidänkään puolustus- ja maalivahtipeli ole sieltä heikoimmasta päästä. 10 edellisen ottelun aikana Canes on onnistunut voittamaan ainoastaan viisi peliä, joten heidän tuloksellinen pelaaminen ei ole ollut parhaimmasta päästä viime aikoina. Edellisessä ottelussaan Carolina hävisi heikolle Detroit Red Wingsille lukemin 0-3.

Avalanchen voittoa liuskalle

Colorado Avalanche on poissaoloistaan huolimatta laadukkaampi sekä vahvempi kuin Canes. Colorado pääsee pelaamaan kotonaan, jossa sen recordi on huikea 30-7. Canes ei ole tällä hetkellä vakuuttanut omalla pelaamisellaan, kun taas vuorostaan Avalanche pelaa kokonaisvaltaisesti vahvaa peliä jokaisella osa-alueella. Liuskalle valitaan Colorado Avalanchen voittoa lopullisena kertoimella 1,76. Avalanche on huomattavasti paremmassa vireessä sekä pelaajamateriaaliltaan se on vierasjoukkuetta laadukkaampi. Kotijoukkueen voitto lopullisena kelpaa tähän otteluun vallan mainiosti, vaikka se kärsii muutamasta poissaolosta.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!