Banner Image
27.10. NHL: Colorado Avalanche – Vegas Golden Knights | Vierailijoiden poissaolot suuret

2021-10-27 03:00:00

Colorado Avalanche

Panos
1.5/5

Colorado Avalanche ja Vegas Golden Knights kohtaavat tiistain ja keskiviikon välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Denverissä Ball Arenalla kello 03:00.

Coloradolla hankala kauden aloitus

Kotijoukkue Colorado Avalanchen alkukausi ei lähtenyt parhaimmalla mahdollisella tavalla liikkeelle, sillä viidestä ottelusta on ainoastaan kertynyt kaksi voittoa. Joukkueen heikot otteet johtuivat poissaoloista, mutta nyt tilanne alkaa helpottua, kun Gabriel Landeskog ja Nathan MacKinnon on päässyt joukkueen mukana pelaamaan useamman pelin. Colorado on kuluvalla kaudella yksi suurimmista suosikeista voittamaan Stanley Cupin.

Coloradolla on todella tulivoimainen joukkue kasassa, jonka myötä se on yksi NHL:n vaarallisimmista. Nathan MacKinnonin, Gabriel Landeskogin ja Mikko Rantasen johtama ykköskenttä luo ottelussa kuin ottelussa useita vaarallisia maalintekopaikkoja – nämä herrat usein ovat joukkueen voiton takuumiehinä. Pakistossa Bowen Byram on ottanut todella isoja kehitysaskelia, joka on Coloradon kannalta todella hyvä asia. Devon Toewsin poissaolo on antanut Byramille hyvät asetelmat nostaa itseään jalustalle.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Vegasilla katastrofaalinen kauden aloitus

Vierasjoukkue Vegas Golden Knightsin kausi ei ole lähtenyt myöskään parhaimmalla mahdollisella tavalla liikkeelle, sillä viiden ottelun saldona on ainoastaan yksi voitto, joka tuli kauden ensimmäisessa pelissä Seattle Krakenia vastaan. Tämän jälkeen joukkue on hävinnyt neljä ottelua putkeen ilman, että se olisi käynyt lähelläkään voittoa. Max Paciorettyn, Alec Martinezin, Mark Stonen ja muiden poissaolojen myötä joukkueen iskukyky on todella heikolla tasolla.

Vegasin maaliero on viiden ottelun jälkeen 10:19, joten maalinteon kanssa on suuria ongelmia jälleen kerran tämän joukkueen osalta. Yksinkertaisesti Vegasin pelaajamateriaali on poissaolojen myötä todella kapea, jonka takia joukkue ui syvissä vesissä tällä hetkellä. On todella vaikea kuvitella, että Vegas kykenisi selviämään ehjin nahoin Colorado Avalanchen käsittelyssä. Puolustusosaston poissaolot vaikuttavat myös todella paljon joukkueen kykyyn puolustaa.

Colorado vahvoilla

Kotijoukkue Colorado Avalanche lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, joka ei tule kenellekään yllätyksenä. Vierailijoiden poissaolot ovat suuret, ja ne vaikuttavat joukkueen iskuvoimaan paljon. Colorado pääsee pelaamaan kotonaan, josta se saa myös suurta etua otteluun lähdettäessä – Colorado on yksi NHL:n parhaimmista joukkueista pelaamaan kotonaan. Nathan MacKinnonin kentällisen pitäminen poissa maalintekopaikoilta tulee olemaan mahdoton tehtävä vierailijoille.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!