Banner Image
5.4. NHL: Columbus Blue Jackets – Boston Bruins | Bruins erinomaisessa tulosvireessä!

Boston Bruins

@1.71

Panos
2/5

Columbus Blue Jackets ja Boston Bruins taistelevat sarjapisteistä maanantain ja tiistain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Columbuksessa Nationwide Areenalla kello 02:00.

Bruins hurjassa vireessä

Boston Bruins on lähiaikoina ollut hurjassa tulosvireessä, sillä se hävisi ainoastaan neljä ottelua koko maaliskuun aikana. Bruins ja Blue Jackets kohtasivat toisensa kaksi päivää sitten, jolloin Bruins oli lukemin 5-2 vahvempi. Laukaukset ottelussa menivät Bruinsille 42-24, joten voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä. xG-lukema kotijoukkue Bruinsilla oli 5,52, kun taas vuorostaan Columbuksella 2,13, joten täysin oikeutettu voitto Bruins-leirille merkattiin.

Bruins on edellisen 10 ottelun aikana kärsinyt ainoastaan kaksi kertaa tappion. Tappiot tulivat Minnesota Wildia sekä Toronto Maple Leafsia vastaan, jotka molemmat ovat NHL:n kärkipään joukkueita. Meno on ollut hurjaa, eikä pelaamisessa näy heikentymisen merkkejä. Bruins taistelee Atlantan divisioonassa tiukasti omasta sijoituksestaan. Bruins on Atlantin divisioonassa neljäntenä ja se on ainoastaan kahden pisteen päässä kolmantena ja toisena olevasta Toronto Maple Leafsista ja Tampa Bay Lightningista.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Vierasjoukkue huomattavasti parempi suorittaja

Bruins on pelannut kuluvalla kaudella 68 ottelua, joista saldona on 43 voittoa ja 25 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 91 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 7. ja omassa divisioonassaan sijalla 4. Joukkueen maaliero on 68 pelatun pelin jälkeen 215:181. Bruins on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,16 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden ainoastaan 2,66 maalin verran. Bruinsin vahvuutena on erinomainen puolustuspelaaminen – Bruins on päästänyt koko NHL:n neljänneksi vähiten maaleja.

Columbus Blue Jackets on pelannut kuluvalla kaudella 69 ottelua, joista saldona on 32 voittoa ja 37 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa ainoastaan 69 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 10. ja omassa divisioonassaan sijalla 6. Blue Jacketsin maaliero on 69 pelatun pelin jälkeen 219:258. Blue Jackets on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,17 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut peräti 3,74 maalin verran – Blue Jackets on koko NHL:n kolmanneksi eniten maaleja päästänyt joukkue.

Bruins nappaa voiton

Columbus Blue Jacketsin tulosvire on ollut todella heikko lähiaikoina. Se on tällä hetkellä peräti kuuden ottelun mittaisessa tappioputkessa, eikä tilanneta helpota ollenkaan Boone Jennerin sekä Zach Werenskin poissaolot. Vierasjoukkueelta poissa pelaavasta kokoonpanosta on ainoastaan Jakub Zboril, jonka poissaolo ei vaikuta Bruinsin pelaamiseen millään tavalla. Blue Jackets nauttii ottelussa ainoastaan kotiedusta, mutta senkään turvin Columbuksella ei ole suuria mahdollisuuksia hyvin puolustavaa Bruinsia vastaan. Liuskalle valitaan vierasjoukkueen voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,71. Bruins on hurjassa vireessä ja se pelaa tärkeistä pisteistä.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!