Banner Image
21.2. NHL: Columbus Blue Jackets – Buffalo Sabres | Sinitakit Buffalon kimppuun

Columbus Blue Jackets

@1.90

Panos
1.5/5

Columbus Blue Jackets ja Buffalo Sabres kohtaavat toisensa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Columbuksessa Nationwide Arenalla kello 01:00.

Blue Jackets hyvässä vireessä

Columbus Blue Jackets on ollut hyvässä vireessä palattuaan All-Star -tauolta. Se on pelannut tauon jälkeen viisi ottelua, joista saldona on neljä voittoa ja yksi tappio. Patrik Laine on nakuttanut näissä viidessä ottelussa tehot 6+4=10. Laineen kentällinen on ollut oikeastaan jokaisen voitetun pelin aikana se ratkaiseva tekijä. Columbuksella on allansa viime ottelusta 7-4-voitto Chicago Blackhawksista. Nyt vastaan asettuu Buffalo Sabres, jolla on eiliseltä allaan tappio Colorado Avalanchelle.

Columbuksella on todella hyvät saumat jatkaa loistavaa virettään, kun se pääsee pelaamaan kotonaan ja vastaan tulee joukkue, joka ei pääse lähtemään tähän otteluun tuoreilla jaloilla. Columbus pelaa tuloksellisesti hyvää peliä juuri tällä hetkellä, eikä sillä ole ongelmia maalinteon kanssa – Sabresin puolustus ei ole parhaimmasta päästä, joten ongelmia maalipaikoille pääsemisessä ei ole luvassa tässäkään ottelussa. Columbus on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,19 maalia vastustajan nuottaan.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Sabres altavastaaja

Buffalo Sabres joutuu pelaamaan jo neljännen pelinsä kuuden päivän sisään, joka varmasti vaikuttaa iskukykyyn ja ylipäätään pelaamiseen. Vaikka joukkueet pääsivät All-Star -tauon aikana vetämään happea, niin näin tiukka aikataulu painaa kenen tahansa jaloissa. Buffalo porskuttaa tällä hetkellä kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa. Tappiot tulivat Ottawa Senatorsia ja Colorado Avalanchea vastaan. Lähtökohdat eivät missään nimessä ole suotuisat Sabres-leirillä.

Buffalon kausi ei ole ollut sieltä parhaimmasta päästä, sillä se on pelannut 50 ottelua, joista saldona on ainoastaan 16 voittoa ja 34 tappiota. Sarjapisteitä Buffalolla on kasassa 40 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 13. ja omassa divisioonassaan sijalla 7. Sabres on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,66 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,48 maalin verran. Sabres on myös yksi NHL:n huonoimmista joukkueista pelaamaan erikoistilanteita. Sabres lähtee ensi yön otteluun selkeänä altavastaajana.

Sinitakeilla kaikki avaimet pelata voitosta

Sinitakeilla on tässä ottelussa kaikki avaimet kädessään pelata voitosta. Se pääsee nauttimaan tässä ottelussa kotiedusta, lepoedusta ja materiaaliedusta. Kotijoukkue on tähän päälle vielä hyvässä vireessä, joten lähtökohdat ovat oikein suotuisat Columbuksen kannalta. Liuskalle lähdetään pelaamaan kotijoukkue Columbus Blue Jacketsin varsinaisen peliajan voittoa kertoimella 1,90. Buffalon jaloissa alkaa painaa ottelutahti, joten kotijoukkueen kerroin kelpaa vallan mainiosti.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!