Banner Image
27.1. NHL: Columbus Blue Jackets – Calgary Flames | Onnistuuko Flames hakemaan pisteet Columbuksesta?

Calgary Flames

@1.85

Panos
1.5/5

Columbus Blue Jackets ja Calgary Flames kohtaavat toisensa keskiviikon ja torstain välisenä yönä NHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Columbuksessa Nationwide Arenalla kello 02:00.

Kotijoukkueen puolustuspelaamisessa ongelmia

Columbus Blue Jacketsin kausi ei ole ollut parhaimmasta päästä. Se on pelannut kuluvalla kaudella 39 ottelua, joista saldona on 18 voittoa ja 21 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa ainoastaan 37 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 10. ja omassa divisioonassaan sijalla 5. Joukkueen maaliero on 39 pelatun pelin jälkeen 118:138. Suurimmat ongelmat löytyvät Columbukselta heidän puolustuspelaamisessaan. Columbus on päästänyt keskimäärin ottelua kohden omissa 3,54 maalia, joka on aivan liian paljon – tällä hetkellä Columbus on koko NHL:n kahdeksanneksi eniten maaleja päästänyt joukkue.

Columbus pääsee pelaamaan jo kolmannen ottelunsa putkeen kotonaan – kaksi aikaisempaa kamppailua päättyi tappioon Ottawa Senatorsia ja Pittsburgh Penguinsia vastaan. Nyt vastaan asettuu Calgary Flames, jonka puolustuspelaaminen on ollut koko kauden ajan huikealla tasolla. Kotijoukkueen hyökkäyspelaaminenkaan ei ole ollut sieltä maailman parhaimmasta päästä, mutta selkeästi sillä osastolla on paremmin pullat uunissa kuin puolustuspelin kanssa. Columbus on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,03 maalia vastustajan nuottaan.

Flames kokonaisvaltaisesti vahva

Calgary Flamesin kausi alkoi todella vahvasti, mutta joulukuun ja tammikuun aikana meno on hieman hidastunut. Flames on pelannut kuluvalla kaudella 37 ottelua, joista saldona on 19 voittoa ja 18 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 44 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 9. ja omassa divisioonassaan sijalla 4. – sijoitus tulee nousemaan, kun Flames-leiri saa kirittyä pelatuissa otteluissa muita yläpuolella olevia joukkueita. Flamesin maaliero on 37 pelatun pelin jälkeen 118:94.

Kuten päästetyistä maaleista voimme jo huomata, niin Flames on pelannut todella hyvin puolustussuuntaan. Flames on päästänyt keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,54 maalia oman selkänsä taakse, joka on NHL:n mittakaavalla todella hyvää suorittamista puolustuspelin kannalta. Flames on tällä hetkellä koko NHL:n toiseksi vähiten maaleja päästänyt joukkue. Hyökkäys- ja erikoistilannepelaaminen on myös vierasjoukkueen osalta todella hyvässä tikissä. Kokonaisvaltaisesti Flames on todella vahva jokaisella osa-alueella.

Flames selkeästi laadukkaampi

Vierasjoukkue Calgary Flames on joukkueista selkeästi laadukkaampi ja vahvempi. Se omistaa huomattavasti leveämmän pelaajamateriaalin ja taitoa löytyy puolustus- ja hyökkäysosastosta enemmän kuin kotijoukkueelta. Flamesillä on allansa todella maukas 7-1-voitto St. Louis Bluesista, kun taas Columbuksella on allansa kaksi peräkkäistä tappiota. Kykeneekö Columbus haastamaan Flamesin tiivistä viisikkopuolustuspeliä? Viime aikaisilla otteilla ei Columbuksella ole suuria mahdollisuuksia haastaa vierasjoukkuetta. Matthew Tkachuck ja Johnny Gaudreau luo ottelussa kuin ottelussa useita vaarallisia maalipaikkoja, ja nyt vastaan asettuu joukkue, jonka puolustuspelaamisessa on ollut suuria ongelmia – nämä kaksi herraa tulevat rakentamaan Columbusta vastaan tekopaikkoja tarvittavan määrän. Liuskalle lähdetään pelaamaan vierasjoukkue Calgary Flamesin voittoa varsinaisella peliajalla.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!