Banner Image
6.5. NHL: Columbus Blue Jackets – Nashville Predators | Columbus jo kesälomatunnelmissa?

2021-05-06 02:00:00

Nashville -0.5

Panos
1.5/5

Columbus Blue Jackets saa toistamiseen vieraakseen Nashville Predatorsin. Edellinen kohtaaminen päättyi Nashvillen jatkoaikavoittoon 3-4 lukemin, mutta mahdollisuudet voittoon olivat jo varsinaisella peliajalla. Nashville taistelee viimeisestä pudotuspelipaikasta pitäen sitä 4 pisteen erolla takaa tulevaan Starsiin nähden. Voittoja tarvitaan, ja vieraista niitä tullaan myös hakemaan.

Columbuksella vaikeaa

Blue Jackets on pelannut erittäin heikosti läpi kauden, ja viimeisestä 16:sta ottelusta tappioita on kertynyt 14. Columbus pitää divarin jumbosijaa, ja on jo ulkona pudotuspeleistä. CBJ:n kokonaisrecordi kauden aikana on todella heikko 16-25-12.

Sinitakit ovat onnistuneet ihan hyvin maalinteossa paukuttamalla 3,32 maalia per ottelu. Puolustus on toiminut viimeisen viimeisen pelin aikana hyvin, kun päästettyjen maalien keskiarvo on 2,4 – Hyökkäys on puolestaan epäonnistunut, sillä maaleja ei ole kertynyt kuin kaksi maalia per ottelu. Hävittyjä pelejä on viimeisestä viidestä kertynyt 4.

Nashville mainiossa vireessä

Predators tulee yön otteluun 29-22-2 recordilla, ja se on voittanut viimeisestä seitsemästä ottelusta jopa viisi. Pudotuspelipaikka on vielä hyppysissä, mutta sen pitäminen vaatii töitä koko loppukauden, sillä Dallas Stars hiillostaa vielä neljän pisteen päässä.

Predatorsin hyökkäys on onnistunut keskimäärin 2,81 kertaa ottelua kohden, ja päästettyjä maaleja on kertynyt keskiarvolta 2,8 viimeiseen kymmeneen otteluun. Nashville tarvitsee kipeästi pisteitä, ja tämä vaatii hyökkäykseltä paljon. Puolustuspelaaminen on ihan hyvällä tasolla, ja panosta peleissä on jäljellä rutkasti – ruutia pitää löytyä, jotta playoff-pelit päästään pelaamaan.

Nashville nappaa pisteet itselleen

Nashville tulee tähän peliin taistelemaan Playoff-paikasta, kun Columbus on pakannut jo rantapallot mukaan. CBJ:llä ei ole mitään panosta jäljellä olevissa peleissä, ja tämä tuo oman motivaation puutteen mukaan pelaamiseen. Predatorsilla on niin sanotusti pakkovoittoja vielä edessä, ja tämän johdosta hyökkäys paineistaa varmasti kaikin voimin myös tässä ottelussa. Predators tulee hakemaan voiton ottelusta, mutta varauksella napataan pienemmällä panostuksella voitto varsinaisella peliajalla.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!