Banner Image
28.1. NHL: Columbus Blue Jackets – New York Rangers | Rangers ryöstöretkelle

New York Rangers

@1.82

Panos
2/5

Columbus Blue Jackets ja New York Rangers kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa torstain ja perjantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Columbuksessa Nationwide Arenalla kello 02:00.

Columbus hukassa pelinsä kanssa

Columbus Blue Jacketsin tekemistä on hankalaa katsella juuri tällä hetkellä, sillä sen pelaaminen takkuaa jokaisella osa-alueella todella pahasti. Viime yönä Columbus kärsi 6-0-tappion Calgary Flamesille surkean esityksen jälkeen – Flames onnistui kiekkoa ampumaan peräti 62 kertaa kohti Elvis Merzlikinsin maalia. Yksinkertaisesti et voi päästää vastustajaasi ampumaan 62 kertaa kohti omaa maalia, mutta tämä kertoo paljon joukkueen puolustuspelaamisen tasosta. Pelkästään puolustuspelaamiseen Columbuksen ongelmat eivät tyssää, sillä edelliseen viiteen kamppailuun se on onnistunut tekemään ainoastaan seitsemän maalia vastustajan nuottaan. Parantamisen varaa on jokaisella osa-alueella rutkasti.

Columbus Blue Jackets on pelannut kuluvalla kaudella 40 ottelua, joista saldona on 18 voittoa ja 22 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa ainoastaan 37 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 10. ja omassa divisioonassaan sijalla 5. Joukkueen maaliero on 40 pelatun pelin jälkeen 118:144. Kokonaisuudessaan Columbuksen kausi on ollut heikko, eikä heillä ole tämän kauden osalta mitään asiaa pudotuspeleihin. Columbus on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,95 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,60 maalin verran keskiarvoltaan.

Rangersin paketti hyvin kasassa

Vierasjoukkue New York Rangersin tarina tämän kauden osalta on aivan täysin erilainen kuin kotijoukkueen. Rangers on pelannut kuluvalla kaudella 43 ottelua, joista saldona on 28 voittoa ja 15 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 60 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 3. ja omassa divisioonassaan sijalla 1. Rangersin maaliero on 43 pelatun pelin jälkeen 129:109. Vierasjoukkueen suurimpana vahvuutena on ollut toimiva puolustus- ja maalivahtipelaaminen. Kokonaisuudessaan Rangersilla on todella hyvä nippu kasassa ja pelillisesti homma toimii jokaisella osa-alueella moitteetta.

Rangers on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,00 maalia vastustajan verkon perukoille, kun taas vuorostaan omista on kiekkoa kaivettu keskiarvoltaan ottelua kohden 2,53 maalin verran – ero on todella suuri näissä tilastoissa Rangersin ja Blue Jacketsin välillä. Positiivinen yllättäjä Rangersilta on ollut soturi Chris Kreider, joka on tehnyt tällä kaudella jo 30 maalia – kyseinen herra johtaa tällä hetkellä koko NHL:n maalipörssiä. Kreider on yksi parhaimmista pelaajista pelaamaan maalinedustalla, josta se suurimman osan maaleista onkin tehnyt kuluvalla kaudella. Igor Shesterkin on vielä yksittäinen suuri tekijä Rangersille, sillä tämä herra kykenee omalla panoksellaan voittamaan yksittäisiä pelejä täysin yksin – myös tiukoissa otteluissa katseet kääntyvät tämän herran tekemiseen.

Columbuksen ahdingolle jatkoa luvassa

Columbus Blue Jackets kohtaa taas pelillisesti aivan vääränlaisen vastustajan, joten helppo peli-ilta heillä ei tule olemaan. Rangersin puolustuspelaaminen toimii ja se tuottaa ongelmia Blue Jacketsille, kun heidän hyökkäyspelaamisensa ja viimeistely on tällä hetkellä todella heikolla tasolla. Rangers pääsee lähtemään otteluun tuoreilla jaloilla, josta se saa etua otteluun. Pelaajamateriaaliltaan joukkueilla on eroa kuin yöllä ja päivällä – Rangers pyyhkii paperilla kotijoukkueen jokaisella osa-alueella helposti. Liuskalle valitaan vierasjoukkue New York Rangersin voitto varsinaisella peliajalla – yksinkertaisesti Columbuksen meno pelikentällä on tällä hetkellä aivan hirveätä katsottavaa. Rangers on 5 vs. 5 -pelaamisessa huomattavasti edellä kotijoukkuetta, myös erikoistilannepelaamisessa Rangers on edellä – en näe Columbuksella olevan suuria mahdollisuuksia selvitä tästä ottelusta ehjin nahoin.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!