Banner Image
14.5. NHL: Dallas Stars – Calgary Flames | Flames yhden voiton päässä jatkopaikasta!

14.05.2022 Klo. 04:30

Calgary Flames

Panos
1.5/5

Dallas Stars ja Calgary Flames kohtaavat toisensa oman pudotuspelisarjansa kuudennessa osaottelussa perjantain ja lauantain välisenä yönä kello 04:30. Ottelu pelataan Dallasissa American Airlines Centerissä.

Flames kuskin paikalla sarjassa

Vierasjoukkue Calgary Flamesillä on mahdollisuus pistää kyseinen sarja pakettiin seuraavassa ottelussa. Flames on voittanut kaksi edellistä kamppailua tässä sarjassa, eikä Stars-leirillä tunnu olevan enää suuria mahdollisuuksia päihittääkseen Flamesiä. Stars pääsee pelaamaan kotonaan, jossa se hyötyy viimeisestä vaihto-oikeudesta, mutta Flamesin kaltaista joukkuetta vastaan sillä ei ole käytännössä mitään merkitystä. Yksinkertaisesti Flamesin pelaajamateriaali on liian laaja Dallasille.

Starsin suurin ongelma tässä sarjassa on ollut tulivoiman puute. Joe Pavelski, Roope Hintz sekä Jason Robertson ovat käytännössä ainoat pelaajat jotka saavat tuloksellisesti edes jotain aikaiseksi. Yhden tuloskentällisen varassa roikkuvat joukkueet eivät pudotuspeleissä pitkälle pötki, ja näin on käymässä juurikin Dallas Starsille. Stars onnistui sarjan kolme ensimmäistä peliä pelaamaan puolustuksen kannalta erinomaisesti, mutta sen jälkeen Flames on päässyt rummuttamaan omaa hyökkäyspeliään Starsin päädyssä liian vapaasti.

FASTBET100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015

Starsin eväät syöty

Ottelusarja on edennyt oikeastaan täysin odotuksien mukaan, sillä Calgary Flames on sarjassa kuskin paikalla ja otteluissa ollaan keskitytty enemmän puolustuspelaamiseen kuin maali-iloitteluun. Starsin otteet ovat heikentyneet sarjan edetessä, kun taas vuorostaan Flamesin otteet ovat parantuneet. Edellisessä ottelussa Flamesin maaliodottama oli 3,2, kun taas vuorostaan Starsin ainoastaan 1,6. Kotijoukkue Starsin kausi tulee tyssäämään heikkoon hyökkäys- ja viimeistelytehokkuuteen.

Flamesin puolustus- ja maalivahtipeli on liian iso pala purtavaksi Dallas Starsille. Flames oli runkosarjassa kolmanneksi vähiten maaleja päästänyt joukkue koko NHL:ssä – ei mikään optimaalinen vastustaja heikosta hyökkäysvoimasta kärsivälle joukkueelle. Starsilta ei löydy tarvittavaa määrää lääkkeitä päihittääkseen Flamesiä tässä sarjassa. Kotijoukkueen puolustusvoittoinen pelitapa ei ole enää toiminut sarjan viimeisimmissä otteluissa Calgary Flamesiä vastaan. Starsin eväät ovat syöty tämän sarjan osalta.

Flames jatkoon!

Calgary Flames lähtee kyseiseen otteluun ennakkosuosikkina, mikä ei tule kenellekään yllätyksenä. Se omistaa huomattavasti laadukkaamman sekä laajemman pelaajamateriaalin. Kärkikenttien vertailussa Flames on valovuoden edellä Starsia. Jacob Markström päihittää Jake Oettingerin maalissa, ja puolustuskaluston osalta Flames on vahvempi. Stars häviää jokaisella osa-alueella vierailijoille.

Katkaisupeli on aina hankala, varsinkin kun se pelataan vieraskaukalossa Flamesin osalta. Stars ei ole kuitenkaan osoittanut olevansa tarpeeksi vahva joukkue voittaakseen tässä sarjassa kolmea kamppailua. Flames marssii jatkoon sarjasta lukemin 4-2. Liuskalle valitaan siis vierasjoukkue Calgary Flamesin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 2,10!

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!