Banner Image
27.4. NHL: Dallas Stars – Vegas Golden Knights | Elintärkeitä pisteitä jaossa!

Yli 5,5 maalia

Panos
1.5/5

Dallas Stars ja Vegas Golden Knights kohtaavat toisensa erittäin mielenkiintoisessa ja tärkeässä ottelussa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Ottelu pelataan Dallasissa American Airlines Centerissä kello 03:30.

Dallas ja Vegas taistelevat viimeisestä pudotuspelipaikasta

Dallas Stars ja Vegas Golden Knights ovat ne joukkueet, jotka taistelevat vielä kynsin ja hampain villikorttipaikasta pudotuspeleihin. Käytännössä Vegasin on pakko voittaa kyseinen ottelu, sillä muuten heidän mahdollisuudet pudotuspeleihin pääsystä putoavat käytännössä nollaan. Panosta tässä ottelussa on siis molempien osalta aivan järisyttävän paljon – luvassa on varmasti yhtä kova intensiteetti kuin normaalissa pudotuspeliottelussakin.

Lataus otteluun on täpissä molemmilla, joten voidaan odottaa todella vauhdikasta ja vaihderikasta peliä. Peli-idea otteluun lähtee maalimäärästä. Overin kertoimet ovat suhteellisen korkealla, kun pelistä odotetaan vähämaalista ja virheetöntä suorittamista. Dallasin puolustusvoittoinen pelitapa vaikuttanee myös kertoimiin. Kaikesta huolimatta tämä ottelu saattaa ryöpsähtää runsasmaaliseksi, kun pelataan kovalla temmolla ja lopussa häviävä joukkue saattaa ottaa normaalia useammin maalivahtia pois.

FASTBET100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015

Vegas laadukkaampi joukkue

Vierasjoukkue Vegas Golden Knights on huomattavasti laadukkaampi joukkue vaikka se Dallasia jäljessä onkin sarjataulukon osalta. Vegasin kausi on mennyt täysin penkin alle loukkaantumisten myötä, mutta vielä heillä mahdollisuus on kairata itsensä pudotuspeleihin. Vegas on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,16 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,97 maalin verran.

Kotijoukkue Dallas Stars on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,84 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut 2,99 maalin verran ottelua kohden. Starsin pelitapa on täysin puolustusvoittoinen, jonka takia sen ottelut tuppaavat yleensä olemaan hieman vähämaalisia. Vegasin peleistä 60% on päättynyt yli 5,5 maaliin, kun taas vuorostaan Dallas Starsin peleistä 45% on päättynyt yli 5,5 maaliin. Vierasjoukkue Vegas Golden Knights on huomattavasti laadukkaampi sekä laajempi joukkue.

Runsasmaalinen ottelu liuskalle!

Ensi yön otteluun liuskalle valitaan yli 5,5 maalia ottelussa kertoimella 1,83. Kuluvalla kaudella on nakutettu hurja määrä maaleja NHL:ssä, joten yli 5,5 maalin kertoimet ovat erittäinkin korkealla tässä ottelussa, vaikka Dallas pelaakin puolustusvoittoista peliä. Molempien joukkueiden viidestä edellisestä pelistä kolme on päättynyt runsasmaalisena. Ottelussa voidaan viheltää hieman enemmän jäähyjä kuin normaalissa pelissä, kun pelataan kovaa ja isolla intensiteetillä. Tuomarilinja on kuitenkin sama runkosarjapeleissä, sillä vielä ei pelata pudotuspelejä. Runsasmaalinen ottelu sopii vallan mainiosti liuskalle tähän peliin herkullisella kertoimella!

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!