Banner Image
10.11. NHL: Detroit Red Wings – Edmonton Oilers | Red Wingsin puolustus ison haasteen edessä

2021-11-10 02:30:00

Edmonton Oilers

Panos
2/5

Detroit Red Wings ja Edmonton Oilers kohtaavat tiistain ja keskiviikon välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Little Caesars Areenalla Detroitissa kello 02:30.

Detroitin nuori ja nälkäinen joukkue

Detroit Red Wings on aloittanut oman NHL-kautensa recordilla 6-5-2, maalieron ollessa 13 pelatun pelin jälkeen 39:44. Kotijoukkueen kausi on lähtenyt suhteellisen hyvin liikkeelle, kun verrataan viime kausien suorittamiseen. Joukkueessa on todella paljon nuoria, kehittyviä ja nälkäisiä pelaajia. Lucas Reymond ja Moritz Seider ovat päässeet todella hyvin pienen NHL-kaukalon peliin kiinni. Raymond on nakuttanut yli piste per peli -tahdilla pisteitä ja puolustaja Seider on nakuttanut tehot 1+9=10.

Joukkue on kokonaisuudessaan todella nuori, jonka takia vielä oppirahoja tällä joukkueella on maksettavana – pudotuspeleihin ei ole vielä kuluvalla kaudella asiaa. Steve Yzerman on saanut Detroitista pienellä aikataululla jopa NHL-tasoisen joukkueen. Tulevaisuus näyttää hyvältä, mutta vielä se ei kirkkaimmasta päästä ole. Erikoistilannepelaaminen ei Detroitilla ole ollut hirveän vakuuttavaa, joka tulee olemaan murheellista katsottavaa Edmonton Oilersin kaltaista joukkuetta vastaan.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Edmonton hurjassa tikissä

Vierasjoukkue Edmonton Oilers on aloittanut oman NHL-kautensa recordilla 9-1-0, maalieron ollessa 10 pelatun pelin jälkeen 44:28. Oilers on pelannut koko kauden ajan todella hyvää kiekkoa, eikä tahti tule hiipumaan. Oilers nakuttaa keskimäärin ottelua kohden 4,40 maalia vastustajan nuottaan, joka on aivan järisyttävän suuri lukema NHL:ssä. Connor McDavid ja Leon Draisaitl yksinkertaisesti tekee aivan liian paljon tuhoa kentällä, oli sitten kyseessä kuka tahansa vastustaja, niin nämä herrat luovat kourallisen vaarallisia tekopaikkoja.

Ainoastaan näiden kahden herran harteilla pelaaminen ei roiku, vaan joukkueesta löytyy kourallinen muitakin tuloskentän pelaajia, jotka kykenevät tekemään tulosta. Jesse Puljujärvi, Ryan Nugent-Hopkins ja Zach Hyman ovat olleet myös hyvässä vedossa kuluvan kauden aikana. Puolustajista Evan Bouchardin otteita on ollut ilo katsella – herra on nakuttanut kymmeneen peliin tehot 1+5=6. Edmontonin tulivoima on silmiä hivelevää – tämä joukkue ei tule kärsimään kertaakaan hyökkäyspään ongelmista.

Edmonton liian suuri pala purtavaksi

Edmonton Oilers on näiden kahden joukkueen vertailussa huomattavasti parempi materiaaliltaan. On todella vaikea kuvitella, että Detroitin puolustuskalusto kykenisi pelin pitämään käsissään. Kotijoukkue Detroit on päästänyt keskimäärin ottelua kohden 3,38 maalia omiin – Detroitin puolustuspelaaminen on heidän suurin heikkoutensa. Edmonton Oilers on ollut aktiivisempi joukkue ampumaan kiekkoa kohti vastustajan maalia, mikä ei tule kyllä kenellekään yllätyksenä. Edmonton on myös onnistunut luomaan huomattavasti enemmän vaarallisia tekopaikkoja, joten kaikki tilastot ovat aikalailla Edmontonin eduksi. Erikoistilannepelaaminen on Edmontonilla koko NHL:n vaarallisinta ylivoiman osalta – Edmontonin ylivoiman onnistumisprosentti on huikea 50.0. Liuskalle valikoituu vierasjoukkue Edmonton Oilersin voitto varsinaisella peliajalla.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!