Banner Image
11.3. NHL: Detroit Red Wings – Minnesota Wild | Detroitin puolustuspelaamisessa suuria ongelmia

Minnesota Wild

@1.82

Panos
2/5

Detroit Red Wings ja Minnesota Wild kohtaavat toisensa torstain ja perjantain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Detroitissa Little Caesars Arenalla kello 02:00.

Red Wingsin puolustuspelissä isoja aukkoja

Detroit Red Wingsin puolustuspelaaminen on viime otteluissa ollut todella heikkoa. Edelliseen viiteen kamppailuun omissa on soinut ottelua kohden peräti 6,2 maalin verran – kymmenen edellisen ottelun aikana omissa on soinut ottelua kohden 5,0 maalin verran. Nyt vastaan asettuu tulivoimainen Minnesota Wild, joten helppo peli tämä ei tule kotijoukkueelle olemaan puolustuspään ongelmiensa kanssa. Red Wingsin pelaajamateriaali ei ole parhaimmasta päästä, joka näkyy joukkueen suorittamisessa.

Puolustuksesta puuttuu runsaasti taitoa pelata omassa päässä, mutta vuorostaan hyökkäysvoimaa takalinjoilta löytyy. Detroit on pelannut kuluvalla kaudella 57 ottelua, joista saldona on 24 voittoa ja 33 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 54 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 10. ja omassa divisioonassaan sijalla 5. Red Wingsin maaliero on 57 pelatun pelin jälkeen 162:211 – Detroit on tällä hetkellä koko NHL:n kolmanneksi eniten maaleja päästänyt joukkue.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Vierasjoukkueen panokset kovenevat

Minnesota Wild on pelannut lähiaikoina tuloksellisesti surkeasti, mutta vielä aihetta paniikkiin ei ole. Wild taistelee todella tiukasti keskisessä divisioonassa pudotuspelipaikasta. Ottelut vähenevät ja panokset kovenevat, joten voittoja pitäisi alkaa ottamaan paremmalla tahdilla kuin mitä ollaan lähiaikoina nähty. Edellisessä ottelussaan Wild onnistui voittamaan New York Rangersin lukemin 5-2. Ennen kyseistä ottelua Wild porskutti kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa.

Minnesota Wild on pelannut kuluvalla kaudella 55 ottelua, joista saldona on 33 voittoa ja 22 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 69 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 5. ja omassa divisioonassaan sijalla 3. Joukkueen maaliero on 55 pelatun pelin jälkeen 204:176 – Minnesota on koko NHL:n neljänneksi eniten maaleja tehnyt joukkue. Wildilla on käsissään pelaajamateriaaliltaan todella vahva nippu, jonka pelaaminen ei roiku ainoastaan yhden tuloskentän varassa – tulosta syntyy laajalla rintamalla, joka on hyvä asia.

Wild vahvemmilla vesillä

Vierasjoukkue Minnesota Wild on näiden kahden joukkueiden vertailussa edellä jokaisella osa-alueella. Wild pääsee lähtemään ensi yön otteluun täysin terveellä kokoonpanolla, kun taas vuorostaan kotijoukkueen harmiksi Tyler Bertuzzi on näillä näkymin poissa pelaavasta kokoonpanosta – Givani Smith ottanee hänen paikkansa, jos Bertuzzi ei tervehdy ensi yöksi. Carter Rowney on myös poissa kotijoukkueelta, mutta hänen poissaolonsa ei vaikuta peliin millään tavalla. Wild ja Detroit ovat kohdanneet kuluvalla kaudella yhden kerran, josta Wild nappasi peräti 7-4-voiton. Ensi yön pelistä odotetaan jälleen kerran runsasmaalista, kun hyökkäysvoimaa löytyy suhteessa puolustuskykyyn rutkasti enemmän. Liuskalle valitaan Minnesota Wildin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,82. Kotijoukkueen puolustuspelissä on tällä hetkellä sen verran paljon ongelmia, johon Wild-leiri iskee kiinni.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!