Banner Image
27.2. NHL: Detroit Red Wings – Toronto Maple Leafs | Kestääkö Red Wingsin puolustus?

Toronto Maple Leafs yli 3,5 maalia

@1.89

Panos
1.5/5

Detroit Red Wings ja Toronto Maple Leafs taistelevat sarjapisteistä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Detroitissa Little Caesars Arenalla kello 02:30.

Detroitin puolustuspelissä heikkouksia

Detroit Red Wings joutuu ensi yönä todella isoon testiin, kun vastaan asettuu yksi NHL:n tuli- ja ratkaisuvoimaisimmista joukkueista. Kotijoukkueen heikkoutena on puolustuspelaaminen, joten ilman ongelmia Detroit ei tule selviämään Toronton käsittelyssä. Detroit on päästänyt tähän mennessä keskimäärin ottelua kohden peräti 3,46 maalia omiin, joka on aivan liian paljon NHL:n mittakaavalla. Alivoiman onnistumisprosentti huitelee 76,4% paikkeilla, joten erikoistilannepelaamisestakin koituu ongelmia.

Detroit Red Wings on koko NHL:n seitsemänneksi eniten maaleja päästänyt joukkue 180 maalillaan. Osaamista puolustuksesta löytyy, mutta suurimmaksi osaksi puolustajien vahvuudet ulottuvat hyökkäyspäähän. Moritz Seider on tehnyt hurjaa tuhoa tulokaskaudella takalinjoilla, mutta omassa päässä on vielä paljon parantamisen varaa. Nick Leddy ja Marc Staal ovat joukkueen kulmakiviä puolustuksessa, mutta eivät hekään sateentekijöitä ole. Kokonaisuudessaan Detroitilla on heikosti asiat puolustuspelaamisen kannalta.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Toronton hyökkäyspeli vertaansa vailla

Toronto Maple Leafs on yksi NHL.n vaarallisimmista joukkueista ellei jopa vaarallisin hyökkäyspäässä. Se on luonut kuluvalla kaudella järisyttävän määrän vaarallisia maalintekopaikkoja, eikä Detroitin kaltaista joukkuetta vastaan tule olemaan ongelmia maalipaikkojen luonnissa. Toronto on tehnyt keskimäärin ottelua kohden peräti 3,53 maalia vastustajan päähän. Toronto on koko NHL:n tehokkain joukkue pelaamaan ylivoimalla, sillä sen ylivoiman onnistumisprosentti on tasan 30. Erikoistilannepelaamisessa Toronto on vaarallinen ja Detroitilla on ollut suuria vaikeuksia oman alivoimansa kanssa.

Auston Matthews, Mitchell Marner, William Nylander, Michael Bunting ja John Tavares luovat ottelussa kuin ottelussa hurjan määrän tekopaikkoja. Näin nimekkäällä ja tulivoimaisella rosterilla on oikeastaan pakkokin luoda paikkoja. Toronto on koko NHL:n viidenneksi eniten maaleja tehnyt joukkue, joka kertoo paljon tämän ryhmän iskukyvystä. Supertähti Matthews on paukuttanut 48 ottelussa tehot 36+28=64. Kykeneekö Red Wings pitämään tämän herran kentällisen pimennossa?

Detroitin puolustus ei selviä tulituksesta

Detroit Red Wingsillä on ollut huomattavasti vähemmän otteluita lähiaikoina, joten se pääsee lepoedusta nautiskelemaan. Se ei kuitenkaan tule olemaan ratkaisevana tekijänä tässä ottelussa, sillä Toronton nuorekkaalla hyökkäyskalustolla virtaa piisaa. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran Little Caesars Arenalla tammikuun lopussa, jolloin vierasjoukkue Toronto pöllytti Detroitin verkkoa seitsemän kertaa. Detroitin pelissä ei ole tapahtunut askelia kohti parempaa puolustuspelaamista, joten luvassa on jälleen kerran selviytymistaistelu kotijoukkueen osalta. Liuskalle valitaan Toronton yli 3,5 maalia ottelussa kertoimella 1,89. Red Wingsin puolustuspeli ei pysty yksinkertaisesti pitämään vierailijoita pois maalipaikoilta.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!