Banner Image
1.1. NHL: Detroit Red Wings – Washington Capitals | Capitalsin tulivoima liikaa Red Wingsille

2022-01-01 02:00:00

Washington Capitals

Panos
1.5/5

Detroit Red Wings ja Washington Capitals kohtaavat toisensa uudenvuodenpäivänä kello 02:00. Ottelu Pelataan Detroitissa Little Caesars Arenalla.

Capitals selkeästi parempi suorittaja

Kotijoukkue Detroit Red Wings on pelannut kuluvalla NHL-kaudella 31 ottelua, joista saldona on 15 voittoa ja 16 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 33 kappaletta, jonka myötä se majailee itäisessä konferenssissa sijalla 8. ja omassa divisioonassaan sijalla 4. Detroitin maaliero on 31 pelatun pelin jälkeen pakkasen puolella, sillä se on tehnyt 87 maalia vastustajan verkkoon ja omissa on soinut 104 kertaa. Detroit on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,81 maalia, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,35 maalin verran – tilastot eivät kotijoukkueen osalta ole todellakaan sieltä parhaimmasta päästä.

Washington Capitals on vuorostaan pelannut kuluvalla kaudella 32 ottelua, joista saldona on 19 voittoa ja 13 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 45 kappaletta, jonka myötä se majailee itäisessä konferenssissa kolmantena ja omassa divisioonassaan toisena. Capitalsin maaliero on 32 pelatun pelin jälkeen 111:83. Näin ollen Capitals on tehnyt keskimäärin ottelua kohden peräti 3,47 maalia vastustajan verkkoon, ja vuorostaan omissa on soinut ainoastaan 2,59 maalin verran. Vierailijoiden tilastot ovat huomattavasti kivempaa luettavaa kuin Detroit Red Wingsin.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Vierailijoiden tulivoima tekee tuhoja

Detroit Red Wingsin puolustuspelaaminen ei ole toiminut kovinkaan mallikkaasti. Se on koko NHL:n kuudenneksi eniten maaleja päästänyt joukkue, ja nyt vastaan asettuu Capitals hurjalla tulivoimallaan – ei mikään optimaalinen tilanne kotijoukkueen osalta. Capitalsilla on kolme kentällistä, jotka kykenevät hurjalla tahdilla tekemään tulosta kaukalossa. Tom Wilson, Evgeny Kuznetsov, Alexander Ovechkin, Nicklas Bäckström ja T.J. Oshie ovat pelikunnossa, joten kaikista kirkkaimmat tähdet ovat tekemässä tuhoa vastustajan päässä.

Detroitin puolustusosasto ei missään nimessä ole se kaikista parhain pelaamaan puolustuspäässä. Vierailijoilla ei tule olemaan hankaluuksia päästä maalintekopaikoille Detroitin kaltaista joukkuetta vastaan. Yksinkertaisesti Capitalsilla on joukkueessaan niin paljon ratkaisu- ja tulivoimaa, että se löytää ottelussa kuin ottelussa ne tarvittavat maalipaikat, ja kykenee jopa hyödyntämään ne isolla prosentilla. Capitals on tällä hetkellä koko NHL:n kolmanneksi eniten maaleja tehnyt joukkue, joka kertoo paljon joukkueen iskukyvystä.

Capitals vahvemmilla

Detroit on ollut kotonaan todella vahva tämän kauden osalta, mutta se ei poista sitä tosi asiaa, etteikö Capitals olisi näistä kahdesta joukkueesta selkeästi laadukkaampi paperilla kuin pelillisestikin. Capitals on kertaalleen tällä kaudella voittanut Detroitin kotonaan lukemin 2-0 – miksi se ei kykenisi nyt tekemään samaa temppua uudelleen? Capitals on paperilla jokaisella osa-alueella kotijoukkuetta edellä. 5 vs. 5 -pelaamisessa Capitals on ollut selkeästi tehokkaampi luomaan maalipaikkoja. Caps onnistui edellisessä ottelussaan voittamaan Nashville Predatorsin, joka porskutti seitsemän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Caps-leiri on tässä otteluparissa askeleen edellä jokaisessa asiassa kotijoukkuetta. Liuskalle valitaan Capitalsin voitto herkullisella 2,20 kertoimella, joka kelpaa vallan mainiosti liuskalle.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!