Banner Image
21.1. NHL: Edmonton Oilers – Florida Panthers | Oilers isoissa ongelmissa

Florida Panthers

@1.95

Panos
1.5/5

Edmonton Oilers ja Florida Panthers kohtaavat toisensa torstain ja perjantain välisenä yönä NHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Edmontonissa Rogers Placessa kello 04:00.

Oilersin peli ei kulje

Kotijoukkue Edmonton Oilersin otteet ovat olleet jo pidemmän aikaa karmeata katsottavaa. Joukkue porskuttaa tällä hetkellä peräti kuuden ottelun mittaisessa tappioputkessa – edellisessä kamppailussaan Oilers hävisi Ottawa Senatorsille lukemin 4-6. Oilersin heikot otteet kentällä alkoivat jo joulukuun alussa, eikä valoa näy vieläkään tunnelin päässä. Viime vuosien tutut ongelmat seuraavat joukkuetta tälläkin hetkellä, eli puolustus- ja maalivahtipelaamisen ongelmat. Oilers päästää keskimäärin ottelua kohden 3,34 maalia oman selkänsä taakse, joka on aivan liian paljon Oilersin kaltaiselle joukkueelle. Kotijoukkueen pelaavasta kokoonpanosta on kourallinen pelaajia pois, mikä syö Oilersin mahdollisuuksia entisestään – Ryan Nugent-Hopkinsin poissaolo on kaikista merkittävin tässä ottelussa.

Florida kaikessa parempi

Florida Panthers on tällä hetkellä jokaisella osa-alueella kotijoukkuetta edellä. 10 edellisen ottelun aikana Florida on hävinnyt ainoastaan kaksi kamppailua, joten tekeminen on ollut vahvaa tuloksellisesti kuin pelillisestikin. Viime ottelussaan Florida hävisi Calgary Flamesille 1-5-lukemilla heikohkon pelin jälkeen. Florida pelaa todella harvoin kahta peliä putkeen heikosti, joten tänään on luvassa taas aivan eri ilmeellä pelaava pantterilauma. Florida on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 4,05 maalia vastustajan nuottaan – selviääkö kotijoukkueen puolustus- ja maalivahtipeli Floridan käsittelyssä? Florida omistaa järisyttävän määrän tuli- ja ratkaisuvoimaa, eikä pelaaminen roiku ainoastaan yhden tuloskentällisen varassa. Maalivahtien vertailussa pantterilauma on selkeästi edellä kotijoukkuetta. Merkittäviä poissaoloja ei Floridalla ole, joten se pääsee pelaamaan käytännössä parhaimalla mahdollisella kokoonpanolla.

Oilersin ahdinko jatkuu

Edmonton Oilersin ahdinko tulee jatkumaan Florida Panthersin käsittelyssä. Vierailijoiden hyökkäysvoima on liikaa Oilersin heikolle puolustuspelaamiselle, eikä kotijoukkueen oma hyökkäyspelaaminenkaan ole kovinkaan vakuuttavalta näyttänyt. Leon Draisaitl ja Connor McDavid tulevat varmasti luomaan paljon vaarallisia tekopaikkoja, mutta riittääkö se siltikään pelaamaan voitosta, kun vastustaja iskee kolmen kentällisen turvin tuplasti enemmän maalipaikkoja? Bussin alle heitetty Mikko Koskinen aloittanee kotijoukkueen maalilla, kun taas vuorostaan vierailijoilta onnistunutta kautta pelaava Sergei Bobrovsky astuu tolppien väliin. Florida on yksinkertaisesti joukkueista paljon paremmassa iskukyvyssä, eikä pelaamisessa ole ongelmia, kun taas Oilersilla on jokaisella osa-alueella ongelmia. Liuskalle valitaan vierasjoukkue Florida Panthersin voitto varsinaisella peliajalla.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!