Banner Image
5.5. NHL: Edmonton Oilers – Los Angeles Kings | Yllättääkö Kings toistamiseen?

Edmonton Oilers

Panos
2/5

Edmonton Oilers ja Los Angeles Kings jatkavat omaa pudotuspeliurakkaansa ensi yönä NHL-kaukalossa kello 05:00. Ottelu pelataan Edmontonissa Rogers Placessa.

Oilers pelillisesti edellä

Edmonton Oilers oli ensimmäisessä kohtaamisessa pelillisesti edellä, vaikka se kärsikin 3-4-tappion Los Angeles Kingsille. Vierasjoukkueen voitosta voidaan kiittää kakkoskentässä viilettävää Trevor Moorea sekä Phillip Danaultia – herrat nakuttivat yhteensä viisi tehopistettä ensimmäisessä kohtaamisessa. Jonathan Quick voitti Mike Smithin maalivahtien kaksinkamppailussa. Kotijoukkueelta totuttuun tapaan onnistumisia tuli akselilta Connor McDavid ja Leon Draisaitl.

Edmonton Oilersin maaliodottoma edellisessä pelissä oli 4,22, kun taas vuorostaan Kingsillä kyseinen lukema oli 2,61. Oilers loi huomattavasti enemmän maalintekopaikkoja kuin Kings, ja oli muutenkin kokonaisvaltaisesti pelissä edellä. Oilers on joukkueista selkeästi laadukkaampi ja laajempi, jonka turvin se tulee tämän sarjan voittamaan omiin nimiinsä. Kingsin puolustusosasto ei yksinkertaisesti ole sillä tasolla, että se selviäisi neljä kertaa voittajana Oilersin kaltaista joukkuetta vastaan.

FASTBET100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015

Kestääkö Kingsin puolustus?

Vierailijoiden puolustusosasto on suhteellisen heikossa hapessa, kun sieltä puuttuu Drew Doughty sekä Sean Walker. On todella vaikea nähdä skenaario, jossa Kings kykenisi voittamaan nykyisellä puolustuskalustollaan tulivoimaisen Oilersin neljä kertaa. Edmontonilta löytyy hurja määrä tulivoimaa, johon Kings ei kykene vastaamaan. Vierasjoukkue omistaa kyllä paljon shutdown-pelaajia, jotka kykenevät pitämään pelin mielenkiintoisena, mutta Oilersin hyökkäysvoima on vain yksinkertaisesti liikaa.

Oilersin kannalta suurin kysymysmerkki on puolustuspeli ja heikko maalivahtikaksikko. Mike Smithin ja Mikko Koskisen täytyy pelata nykyistä tasoa paremmin, jos Oilers haluaa edetä pitkälle kevääseen. Kings-sarjasta Oilers kykenee kyllä Smithin ja Koskisen avulla menemään jatkoon, mutta sen jälkeen alkaa olemaan hieman hankalaa. Oilersin puolustuspelaaminen ei ole sieltä parhaimmasta päästä, joka tuottaa myös harmaita hiuksia. Pelkällä hyvällä hyökkäyspelillä et mestaruuksia voita.

Oilers ensimmäiseen kiinnitykseen

Edmonton Oilers lähtee ensi yön otteluun jälleen kerran selkeänä ennakkosuosikkina. Oilers oli ensimmäisessä kohtaamisessa Kingsiä pelillisesti edellä, mutta tuloksellisesti ottelu ei mennyt odotetulla tavalla. On erittäin vaikea nähdä, että Kings kykenisi nappaamaan kaksi voittoa peräkkäin vieraskaukalossa tärkeissä peleissä. Oilers nappaa ensi yönä ensimmäisen kiinnityksen tässä sarjassa Kingsin kustannuksella. Liuskalle valitaan kotijoukkue Edmonton Oilersin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,86 – Oilers ei kahta ottelua häviä putkeen kotonaan. Materiaalierot ovat liian suuret joukkueiden välillä Edmontonin eduksi.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!