Banner Image
19.11. NHL: Edmonton Oilers – Winnipeg Jets | Oilersilla revanssin paikka

2021-11-19 04:00:00

Edmonton Oilers

Panos
1.5/5

Edmonton Oilers ja Winnipeg Jets kohtaavat toistamiseen lyhyen ajan sisään. Ottelu pelataan Edmontonissa Rogers Placessa kello 04:00.

Oilersin tulivoima vertaansa vailla

Kotijoukkue Edmonton Oilers on pelannut kuluvalla NHL-kaudella 15 ottelua, joista saldona on 11 voittoa ja neljä tappiota. Oilersin maaliero on 15 pelatun pelin jälkeen 60:47. Joukkue majailee omassa konferenssissaan ja divisioonassaan toisena. Edmonton Oilersin hyökkäyspelaaminen on ollut tälläkin kaudella tuhoisaa, sillä joukkue on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden peräti 4,00 maalia vastustajan nuottaan, joka on todella paljon. Hyökkäyspeli toimii, kun joukkueessa on Connor McDavid ja Leon Draisaitl, jotka johtavat pistepörssiä – kyseiset herrat luovat ottelussa kuin ottelussa useita maalipaikkoja.

Pelaajamateriaaliltaan Edmonton Oilers on todella laaja, joten ainoastaan yhden kentällisen tai McDavidin ja Draisatlin varassa tämä ei roiku. Joukkueen suurimmat ongelmat ovat puolustuspelaamisessa. Oilers päästää keskimäärin ottelua kohden omissa 3,13 maalia, joka on aivan liian paljon. Jos Oilers saisi oman puolustuspään pelaamisen parempaan kuntoon, niin se olisi heittämällä NHL:n vaarallisin joukkue. Edellisessä ottelussaan Oilers hävisi juurikin Winnipeg Jetsille lukemin 2-5, joten nyt heillä on revnassin paikka kotihallissaan.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Jets aloittanut kautensa vahvasti

Winnipeg Jets on pelannut kuluvalla NHL-kaudella 15 ottelua, joista saldona on yhdeksän voittoa ja kuusi tappiota. Jetsin maaliero on 15 pelatun ottelun jälkeen 50:39. Joukkue majailee läntisen konferenssin kolmantena ja omassa divisioonassaan se on ensimmäisenä. Kausi on alkanut Jetsillä todella mallikkaasti, eikä aikaisempien vuosien heikko puolustuspelaaminen ole kuluvalla kaudella aiheuttanut ongelmia. Jets on päästänyt keskimäärin ottelua kohden omissa ainoastaan 2,60 maalia, joka on NHL:n mittakaavalla hyvää suorittamista.

Hyökkäyspelaaminenkin on joukkueella ollut todella hyvää, sillä se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,33 maalia vastustajan nuottaan. Jetsin paras pistemies on ollut tähän mennessä laitahyökkääjä Kyle Connor tehoilla 12+8=20. Jets porskuttaa tällä hetkellä kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa. Voitot tulivat San Jose Sharksia, Los Angeles Kingsiä ja Edmonton Oilersia vastaan – Jets pelasi näistä jokaisen pelin kotonaan. Vieraskaukalossa joukkueella on ollut hieman ongelmia, sillä se on kyennyt ainoastaan kaksi ottelua voittamaan vieraissa kuluvalla kaudella.

Oilers nappaa revanssista voiton itselleen

Kotijoukkue Edmonton Oilers lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mikä ei tule yllätyksenä. Joukkueiden erot eivät ole suuret, mutta kyllä kotijoukkue paperilla on vahvempi ja laadukkaampi. Oilers on hävinnyt kuluvalla kaudella ainoastaan kertaalleen kotonaan, vastustajana kyseisessä ottelussa oli Philadelphia Flyers. Kotijoukkueen erikoistilannepelaaminen on yksi NHL:n parhaimmista – ylivoiman onnistumisprosentti on huikea 42,6%, ja vuorostaan alivoiman 87,0%. Jets omistaa myös toimivan ylivoiman, mutta vuorostaan alivoimalla joukkue on ollut todella surkea – Jets on tällä hetkellä toiseksi heikoin joukkue pelaamaan alivoimalla. Oilers nappaa tästä revanssiottelusta voiton itselleen.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!