Banner Image
1.12. NHL: Florida Panthers – Washington Capitals | Maalipaikkoja rutkasti luvassa

2021-12-30 02:00:00

Yli 5,5 maalia

Panos
2/5

Florida Panthers ja Washington Capitals kohtaavat tiistain ja keskiviikon välisenä yönä NHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan FLA Live Areenalla kello 02:00.

Itäisen konferenssin kärkipään joukkueet vastakkain

Kotijoukkue Florida Panthers on pelannut kuluvalla NHL-kaudella 21 ottelua, joista saldona on 14 voittoa ja seitsemän tappiota. Joukkue majailee itäisessä konferenssissa neljäntenä ja omassa divisioonassaan toisena. Floridan maaliero on 21 pelatun pelin jälkeen 77:54. Florida on tehnyt koko NHL:n toiseksi eniten maaleja, joten hyökkäyspelaaminen tältä joukkueelta onnistuu paremmin kuin hyvin. Joukkueen pelitapa ruokkii myös runsasmaalisia pelejä.

Vierasjoukkue Washington Capitals on pelannut kuluvalla kaudella 22 ottelua, joista saldona on 14 voittoa ja kahdeksan tappiota. Joukkue majailee itäisessä konferenssissa ensimmäisenä ja omassa divisioonassaan se on myös ensimmäisenä. Capitalsin maaliero on 22 pelatun pelin jälkeen 78:52. Capitals on vuorostaan koko NHL:n eniten maaleja tehnyt joukkue, joten ei senkään hyökkäyspelaaminen ole hassumpaa ollut. Capitals pelaa todella hyökkäyspainotteista kiekkoa, jonka takia se maaleja nakuttaakin urakalla.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Poissaoloista huolimatta joukkueet ovat tulivoimaisia

Florida Panthersin kokoonpanosta on poissa varmuudella Noel Acciari, Mason Marchment, Aleksander Barkov, Gustav Forsling ja Markus Nutivaara. Day-to-day -listalla on Anthony Duclar, mutta hän mitä todennäköisemmin on joukkueen vahvuudessa mukana ensi yön ottelussa. Puolustuspelaamisen kannalta nämä poissaolot heikentävät joukkueen kykyä puolustaa omaa kenttäpäätyä, mutta sehän sopii vallan mainiosti yön pelivalintaa varten. Florida on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,67 maalia vastustajan nuottaan, joten ratkaisuvoimaa tästä joukkueesta ei puutu.

Vierailijoilta on poissa varmuudella Nicklas Bäckström ja Anthony Mantha. Day-to-day -listalle merkittynä on T.J. Oshie, Conor Sheary sekä Justin Schultz – heidän pelaamisensa on epävarmaa, mutta oletuksena on, että herrat eivät vielä seuraavassa pelissä kokoonpanossa ole, sillä Capitals ei ole vielä aktiivisesta rosteristaan pudottanut ketään farmiin pelaamaan. Poissaolot eivät ole Capitalsin maalintekovoimaa heikentänyt, vaikka luulisi näin suurien poissaolojen heikentävän. Capitals on vuorostaan nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,55 maalia vastustajan nuottaan.

Hyökkäyspelaaminen isossa roolissa

Molemmat joukkueista pelaavat hyvin samankaltaista kiekkoa. Hyökkäyspelaaminen ja viimeistelytaito ovat kummankin joukkueen suurimmat vahvuudet, jonka takia otteluissa tehdään paljon maaleja. Nämä kaksi joukkuetta kohtasivat viime viikon lauantaina, jolloin ottelu päättyi 4-3-voittoon Washingtonin eduksi. Joukkueet luovat ottelussa kuin ottelussa useita maalipaikkoja, joista molempien joukkueiden kärkipelaajat kykenevät latomaan lötöä pussiin tarpeeksi kovalla prosentilla. Tästä ottelusta ei puolustusvoittoista taistelua ole tulossa, joten yli 5,5 maalia liuskalle sopii hyvin.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!