Banner Image
31.10. NHL: Los Angeles Kings – Buffalo Sabres | Jatkaako Sabres hyviä otteitaan?

2021-10-31 23:00:00

Buffalo Sabres ML

Panos
1.5/5

Los Angeles Kings ja Buffalo Sabres kohtaavat toisensa sunnuntain NHL-kierroksella. Ottelu pelataan Staples Centerissä Los Angelesissa kello 22:00.

Kingsillä vaikeuksia

Los Angeles Kings on aloittanut oman NHL-kautensa recordilla 2-5-1, joten mikään parhain mahdollinen alku tämä ei ole. Tyynenmeren divisioonassa Kings on tällä hetkellä viimeisenä, ja omassa konferenssissaan kolmanneksi viimeisenä – joukkueen maaliero kuluvalla kaudella on 21:25. Kingsin alkukautta on varjostanut muutama todella iso loukkaantuminen, jonka takia joukkueen alakerta on todella heikossa hapessa. Drew Doughty on kokoonpanosta ulkona vielä kahdeksan viikkoa ja Sean Walker vurostaan koko kauden.

Kaksi todella isoa palasta on poissa Kingsin alakerrasta, joka tulee näkymään joukkueen pelaamisessa pidemässä juoksussa. Kings aloitti kautensa voitolla, mutta sen jälkeen joukkue kärsikin kuusi tappiota putkeen. Edellisenä päivänä Kings onnistui tuon tappioputken katkaisemaan Montreal Canadiensia vastaan lukemilla 5-1 – Canadiens on joukkueena yksi NHL:n heikoimmista, joten juhlimisen aihetta tässä voitossa ei ole. Kingsin tilanne puolustuskaluston osalta on todella heikko.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Sabres positiivinen yllättäjä

Vierasjoukkue Buffalo Sabres on aloittanut oman NHL-kautensa recordilla 5-1-1, maalieron ollessa seitsemän pelatun ottelun jälkeen 22:14. Atlantin divisioonassa Buffalo Sabres on toisena, ja omassa konferenssissaan neljäntenä – Sabres on ollut positiivinen yllättäjä kauden alussa. Vierasjoukkue kärsii myös muutamasta loukkaantumisesta, mutta menoa se ei ole haitannut. Casey Mittelstadt ja Henri Jokiharju ovat jo useamman pelin huilanneet, eikä herrojen paluusta ole vielä tarkkaa tietoa.

Cody Eakin on myös mitä todennäköisemmin poissa vielä yhden pelin, joten häntä emme näe tänään pelaavassa kokoonpanossa Kingsiä vastaan. Sabres porskuttaa tällä hetkellä kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa – voitot tulivat Anaheim Ducksia ja Tampa Bay Lightningia vastaan. Sabresin ainoat tappiot ovat tulleet New Jersey Devilsiä ja Boston Bruinsia vastaan. Kokonaisuudessaan Sabresin alkukausi on ollut positiivinen yllätys, mutta samalla tahdilla joukkue ei tule pidemmän päälle voittoja ottamaan.

Vierailijoilla hyvät saumat voittoon

Kotijoukkue Kings pelasi edellisenä päivänä, joten he eivät pääse lähtemään otteluun täysin tuoreilla jaloilla. Puolustusosaston poissaolot syövät myös Kingsin mahdollisuuksia suuresti. Erikoistilannepelaamisessa Buffalo Sabres on ollut huomattavasti parempi kuin Los Angeles Kings – Sabres on ylivoimalla ollut tähän mennessä NHL:n kolmanneksi tehokkain joukkue. Victor Olofsson on suurin syy siihen, miksi joukkueen ylivoima toimii. Kotijoukkue Kingsin alivoimapelaaminen on ollut todella heikkoa, joten ei olisi ihme, jos Sabres rokottaisi useamman kerran ylivoimatilaisuuden tullen. Pelaajamateriaaliltaan Kings on napsun verran parempi, mutta pelkkä nimilista ei riitä jos peli ei kulje toivotulla tavalla. Vierailijoiden moneyline -kerroin on todella houkutteleva, johon illan ottelussa tartumme kiinni.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!