Banner Image
29.3. NHL: Los Angeles Kings – Seattle Kraken | Ei kahta ilman kolmatta?

Los Angeles Kings

@1.80

Panos
2/5

Los Angeles Kings ja Seattle Kraken taistelevat sarjapisteistä NHL:ssä maanantain ja tiistain välisenä yönä. Ottelu pelataan Los Angelesissa Crypto.com -areenalla.

Kings nappaa perättäisen voiton Krakenista

Los Angeles Kings ja Seattle Kraken kohtasivat toisensa kaksi päivää sitten, jolloin kotijoukkue Kings oli parempi lukemin 4-2. Nyt joukkueet kohtaavat uudelleen lyhyen ajan sisään ja vielä samassa paikkaa. Kummankaan joukkueen osalta ei ole ensi yön otteluun tapahtunut radikaaleja muutoksia, paitsi Krakenin kokoonpanoon saattaa mahdollisesti palata Haydn Fleury sekä Jaden Schwartz – nämä eivät kuitenkaan lopputuloksen kannalta vaikuta mihinkään suuntaan.

Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kaksi kertaa, molemmissa kamppailuissa Kings on ollut voittavana osapuolena. Seattle Krakenin tulivoima ei ole kyennyt haastamaan Kingsin puolustuspeliä tällä kaudella, eikä se tule haastamaan ensi yön pelissäkään. Kings pelaa erittäin puolustusvoittoista peliä, joka ei tiedä Krakenin kaltaista joukkuetta vastaan hyvää. Kotijoukkueen osalta jaossa on tärkeitä pisteitä, kun taas vuorostaan Krakenin osalta ottelussa ei ole mitään panosta.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Kotijoukkue jokaisella osa-alueella vahvempi

Kotijoukkue Los Angeles Kings on pelannut kuluvalla kaudella 67 ottelua, joista saldona on 36 voittoa ja 31 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 81 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 4. ja omassa divisioonassaan sijalla 2. Kingsin maaliero on 67 pelatun pelin jälkeen 192:185. Kings on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,87 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ainoastaan 2,76 maalin verran ottelua kohden. Kings on 5 vs. 5 -pelissä erinomainen.

Seattle Kraken on pelannut kuluvalla kaudella 65 ottelua, joista saldona on ainoastaan 20 voittoa ja peräti 45 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 46 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan toiseksi viimeisenä ja omassa divisioonassaan viimeisenä. Krakenin maaliero on 65 pelatun pelin jälkeen 168:231. Kraken on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,58 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,55 maalin verran. Kraken on jokaisella osa-alueella heikompi kuin kotijoukkue.

Kings nappaa tärkeät pisteet

Kings taistelee läntisessä konferenssissa ja Tyynenmeren divisioonassa tiukasti sijoituksestaan, joten tärkeät pisteet ovat jaossa tässä ottelussa kotijoukkueen osalta – Kings ei missään nimessä halua pistemenetyksiä heikoista joukkueista. Kingsin puolustusvoittoinen pelitapa tuottaa Krakenille vaikeuksia. Krakenin heikkoutena on tulivoiman puute sekä erittäin heikko puolustuspelaaminen. Mark Giordanon lähdettyä Krakenin takalinja on heikentynyt entisestään. Liuskalle valitaan kotijoukkue Los Angeles Kingsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,80. Kings on tällä hetkellä Power Ranking -listalla sijalla 11. ja vierasjoukkue Kraken sijalla 24.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!