Banner Image
23.4. NHL: Minnesota Wild – Seattle Kraken | Kraken suuren haasteen edessä

Minnesota Wild

Panos
1.5/5

Minnesota Wild ja Seattle Kraken kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa perjantain ja lauantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Minnesotassa Xcel Energy Centerissä kello 03:00.

Wild pelottavan vahva kotonaan

Minnesota Wild on yksi tämän kauden komeetoista, sillä sen kausi on ollut huomattavasti parempi mitä ennen kauden alkua osasi odottaa. Wild on varsinkin kotihallissaan Xcel Energy Centerissä ollut tappavan tehokas. Wildin recordi kotona pelatessaan on 28-10, joten vierailijoilla on ollut suuria vaikeuksia Wildin käsittelyssä heidän kotiluolassaan. Wild on nakuttanut kotipeleissä keskimäärin ottelua kohden 4,11 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut 2,95 maalin verran.

Wild on voittanut neljä edellistä kotiotteluaan putkeen. Viime yönä se onnistui kaatamaan Vancouver Canucksin lukemin 6-3, joka taisteli vielä eilen todella tiukasti pudotuspelipaikasta, mutta se juna taisi valitettavasti mennä tappion myötä. Wild on kärsinyt edellisen kerran tappion varsinaisella peliajalla huhtikuun alussa, joten tuloksellinen pelaaminen Wildilla on ollut jo pidemmän aikaa eirttäin hyvää. Nyt vastaan asettuu Seattle Kraken, joka lukeutuu NHL:n heikoimpiin joukkueisiin.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Krakenin tekeminen heikkoa

Vierasjoukkue Seattle Kraken on tällä hetkellä kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa, mutta liikaa painoarvoa sille ei kannata antaa. Kraken on joukkueena erittäin heikko, eikä sen pelaaminen ole sillä tasolla, että se kykenisi haastamaan Wildia kotonaan. Kraken on tehnyt kuluvalla kaudella keskimäärin ottelua kohden 2,59 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,43 maalin verran.

Krakenin joukkueesta puuttuu tulivoima ja samalla puolustuspäässä on suuria ongelmia pelin kanssa. Kraken ei ole NHL-tasolle millään osa-alueella kilpailukykyinen joukkue. Jaden Schwartzin ja Brandon Tanevin pitkät poissaolot ovat syöneet hirvittävän paljon joukkueen iskukykyä. Toki kyseessä on vasta Krakenin ensimmäinen NHL-kausi, joten mitään yllätyksiä Krakenin kaudessa ei ole ollut. Kraken pääsee pelaamaan ensi yönä tuoreilla jaloilla Wildia vastaan, mutta se ei tule riittämään yksistään kaatamaan hurjassa lennossa olevaa Minnesota Wildia.

Minnesota Wildin voitto liuskalle

Minnesota Wild lähtee ensi yön otteluun kertoimien puolesta hurjana ennakkosuosikkina, vaikka vierasjoukkue Kraken on kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa ja se pääsee lähtemään otteluun tuoreilla jaloilla. Wild on täysin oikeutetusti suuri ennakkosuosikki, sillä joukkueiden materiaalissa ja pelaamisessa on eroa kuin yöllä ja päivällä. Wild on suhteellisen laaja materiaaliltaan, vaikka suurinta tulosvastuuta kantaakin Kirill Kaprizovin kentällinen. Krakenin puolustuskalusto ei kykene pitämään Wildia poissa maalipaikoilta, vaikka se kuinka haluaisi. Wild tulee määräämään ottelun kulkua ja Kraken taistelee sen minkä pystyy. Kotijoukkueen maalilla aloittaa vahvasti Wild-paidassa pelannut Marc-Andre Fleury. Liuskalle valitaan kotijoukkue Wildin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,63. Wild on jokaisella osa-alueella huomattavasti laadukkaampi joukkue. Krakenin osalta pelin lopputuloksella ei ole mitään merkitystä, sillä kausi tulee päättymään runkosarjaan. Wildin osalta voitolla on suurta merkitystä.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!