Banner Image
25.3. NHL: Minnesota Wild – Vancouver Canucks | Jatkaako Wild hyviä otteitaan kotiluolassa?

Minnesota Wild

@1.80

Panos
1.5/5

Minnesota Wild ja Vancouver Canucks taistelevat sarjapisteistä NHL:ssä torstain ja perjantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Minnesotassa Xcel Energy Centerissä kello 02:00.

Minnesota voittoputkessa

Minnesota Wild porskuttaa tällä hetkellä mukavasti kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa. Kyseiset voitot syntyivät kotiluolassa, jossa Minnesota pääsee pelaamaan vielä seuraavat viisi otteluaan. Viime kamppailussaan Minnesota Wild onnistui nappaamaan suvereenin 3-0-voiton Vegas Golden Knightsista. Voittoputken aikana Wild on päästänyt omissa ainoastaan kolme maalia, joten puolustus- ja maalivahtipelaaminen on toiminut moitteetta. Ensi yönä maalissa ei nähdä vielä Marc-Andre Fleuryn debyyttiä, sillä Cam Talbot on varmistettu aloittavaksi maalivahdiksi Vancouveria vastaan.

Vierasjoukkue Vancouver Canucks pelasi viime yönä Colorado Avalanchea vastaan, josta se onnistui nappaamaan todella tärkeän 3-1-voiton. Canucks ei pääse siis lähtemään otteluun tuoreilla jaloilla, kun taas vuorostaan Minnesota Wild pääsee. Canucks on hävinnyt viidestä edellisestä kamppailustaan kolme, joten parhaimmassa vireessä se ei kuitenkaan ole ollut tuloksellisesti. Ennen Colorado-peliä Canucks porskutti kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa. Canucksin maalilla seisoo mitä todennäköisemmin Thatcher Demko, sillä edellisenä yönä maalinsuulla oli Jaroslav Halak.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Kotijoukkue laadukkaampi

Minnesota Wild on joukkueiden vertailussa huomattavasti laadukkaampi ja tehokkaampi viimeistelyssä. Wild on tehnyt ottelua kohden 3,66 maalia, kun taas vuorostaan Canucks on nakuttanut ottelua kohden 2,82 maalia vastustajan nuottaan – Wild on koko NHL:n neljänneksi eniten maaleja tehnyt joukkue. Seviytyykö Canucks-puolustus toista päivää putkeen tulivoimaisen joukkueen käsittelyssä?

Wild pääsee pelaamaan täysin terveellä kokoonpanolla ensi yön ottelunsa, mutta vierasjoukkue Vancouver Canucks kärsii muutamasta loukkaantumisesta. Wildin osalta otteluohjelma on ollut suotuisampi, josta se saa tällä hetkellä etua varsinkin levon merkeissä. Molemmilla joukkueista on tässä ottelussa panosta pudotuspelejä ajatellen, mutta varsinkin Canucksille nämä loppukauden pelit alkavat olemaan elintärkeitä. Tälläkään kertaa pelaaminen voitosta ei tule olemaan vieraille helppoa, kun vastaan asettuu toista päivää putkeen luistelu- ja tulivoimainen joukkue.

Liuskalle Wildin voitto

Minnesota Wildin voitto kelpaa tähän otteluun vallan mainiosti liuskalle. Wild pääsee lähtemään otteluun huomattavasti paremmista lähtökohdista. Wild on tällä hetkellä Power Rankingin sijalla 10. ja vierasjoukkue Vancouver Canucks sijalla 18. Wildin hyökkäyspelaaminen on yksinkertaisesti liian iso pala purtavaksi Canucks-leirille. Wild nauttii ottelussa vire-edusta, lepoedusta sekä materiaaliedusta. Liuskalle valitaan Minnesota Wildin voitto varsinaisen peliajan puitteissa kertoimella 1,80.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!