Banner Image
30.1. NHL: Montreal Canadiens – Edmonton Oilers | Kohuhyökkääjä Evander Kanen paluu pelikentille

Evander Kane yli 1,5 pistettä

@4.15

Panos
0.5/5

Montreal Canadiens ja Edmonton Oilers kohtaavat toisensa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Montrealissa Bell Centressä kello 02:00.

Canadiensin puolustuspeli isossa testissä

Montreal Canadiensin puolustuspelaaminen tulee olemaan todella suuressa testissä, kun vastaan asettuu rutkasti tulivoimaa omistava Edmonton Oilers. Montreal on päästänyt keskimäärin ottelua kohden peräti 3,59 maalia oman selkänsä taakse – samalla se on koko NHL:n eniten maaleja päästänyt joukkue tällä hetkellä 159 päästetyllä maalilla. Montreal Canadiens on myös ollut todella heikko pelaamaan alivoimalla – se on koko NHL.n kolmanneksi heikoin alivoimaprosentin ollessa ainoastaan 72,6%.

Canadiensilla tulee olemaan suuria vaikeuksia pitämään Edmonton Oilersin kaltainen hyökkäysvoimainen joukkue poissa maalintekopaikoilta saatika sitten pitämään omaa maaliverkkoansa koskemattomana. Edellisen viiden ottelun aikana Canadiens-leirin maalissa on soinut peräti 21 kertaa, joka on aivan liian paljon näin pienessä ajassa. Vierailijat tulevat pääsemään pakosti vaarallisille maalintekopaikoille, jonka myötä Oilers kykenee useamman maalin latomaan heikohkon Montrealin selän taakse.

Evander Kane palaa tositoimiin

Edmonton Oilers saa ensi yönä todella räväkkään kiekkopersoonan pelaavaan kokoonpanoonsa, sillä Evander Kane viilettää ykköskentässä yhdessä Connor McDavidin ja Kailer Yamamoton kanssa. Tältä ketjulta on lupa odottaa tehoja heti ensimmäisessä ottelussa, kun vastaan asettuu NHL:n heittopussi Montreal Canadiens. Oilersin pelaaminen on jo pidemmän aikaa takkuillut pahasti, mutta nyt se porskuttaa mukavasti kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa, ja Evander Kanen tulo joukkueen vahvuuteen nostattaa järisyttävää tulivoimaa entisestään.

Oilers on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,21 maalia vastustajan nuottaan. Ylivoimalla Oilers on ollut totuttuun tapaan yksi NHL.n vaarallisimmista, ja nyt vastassa on todella heikko joukkue alivoiman osalta – erikoistilannepelaamisessa on Oilersilla suuri iskun paikka. Evander Kane tuo kyseiseen ylivoimaankin lisää ratkaisukykyä. Viime kaudella Evander Kane teki San Jose Sharksin paidassa 56 ottelussa tehot 22+27=49. Tällä kaudella herra on pelannut ainoastaan viisi ottelua AHL:ssä tehden kahdeksan tehopistettä.

Onnistuuko Kane ensimmäisessä ottelussaan?

Evander Kanen pelaaminen ensi yön ottelussa herättää todella paljon mielenkiintoa tavalla tai toisella. On hauska nähdä, että miten Kane sopeutuu uuteen kaupunkiin ja uuteen joukkueeseen. Ainakin pelillisesti herra pääsee aloittamaan helpolla, kun vierellä viilettää yksi NHL:n parhaimmista hyökkääjistä. Tekopaikkoja on varmasti luvassa ja eiköhän Kanella ole todella suuria haluja näyttää, että hän on NHL-sopimuksen arvoinen pelaaja kaikesta huolimatta. Liuskalle valitaan Evander Kanen yli 1,5 pistettä ottelussa maukkaalla 4,15 kertoimella.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!